Vil du køre gratis til Vejle? Find dit nærmeste blafferstoppested, op med tomlen og kør med. Det koster gratis, og jo flere I samles i bilen, desto bedre for klimaet.

MARTINS 3 GODE RÅD TIL DIG, DER BLAFFER

PSSST! VIL DU VINDE BILLETTER TIL JELLING MUSIKFESTIVAL OG ROCK I BYPARKEN?

Kombineret foto af logoer for Jelling Musikfestival 2024 og Vejle Musik Teater

Går du på en af ungdomsuddannelserne i Vejle Kommune? Følg vores instagram @vejlekommune og send os en video af din blaffertur som DM. Husk at tagge din ungdomsuddannelse - og brug hashtagget #vejleblaffer

OBS! I må IKKE lave en TikTok. Det må vi ikke bruge som offentlig myndighed. Det skal enten være en Instagram video eller en almindelig video. 

Vi vælger de bedste videoer fra hver ungdomsuddannelse baseret på kreativitet og god humor og offentliggør dem på vores Instagram. De tre videoer, der får flest likes, vinder og får direkte besked gennem den ungdomsuddannelse, der er tagget. 

1. præmien er en dagsbillet til JELLING MUSIKFESTIVAL 2024.

2. og 3. præmierne er en partoutbillet til ROCK I BYPARKEN 2024.

PS! Lige nu har vi opsat blafferstoppesteder i Jelling, Brandbjerg og Vejle, men du må også meget gerne deltage i konkurrencen, hvis du hellere vil blaffe fra Give, Egtved, Børkop eller et helt fjerde sted i Vejle Kommune.

Har du gode idéer til blafferstoppesteder andre steder i kommunen, så giv os dit forslag.

KONKURRENCEN SLUTTER 15. DECEMBER KL. 12.00. VINDERNE FÅR BESKED HURTIGST MULIGT EFTER VIA DEN TAGGEDE UNGDOMSUDDANNELSE. 

Du finder reglerne for at deltage herunder.

5 DO’S AND DON’TS:

  1. Vi elsker fed musik, MEN vi er en myndighed. Så... Suspekt, Tessa, Ude af Kontrol og andre kunstnere, der synger om kønsorganer, drab, narko og sex er et NO GO!
  2. Din video må max. være 59 sekunder lang. Less is more! 
  3. Vi elsker kreativitet og humor – så giv den gas! 
  4. Du er selvfølgelig i centrum, men vi vil også rigtigt gerne være med. Så husk at tagge os: @vejlekommune. HUSK også at tagge din uddannelsesinstitution, så vi ved, hvor du hører til: @roedkildegymnasium, @rosborggymnasiumoghf, @campus_vejle_hhx, @vejle_tekniske_gymnasium, @campus_vejle
  5. Brug hashtagget #vejleblaffer.

OBS! Der er 1., 2. og 3. præmier til de 3 bedste videoer fra hver af de fem ungdomsuddannelser i Vejle Kommune: Rødkilde Gymnasium, Rosborg Gymnasium og HF, Campus Vejle, Syddansk Erhvervsskole og Vejle Tekniske Gymnasium. 

FIND DIT NÆRMESTE BLAFFERSTOPPESTED

Charlotte Nygaard Kommunikationsansvarlig i Teknik & Miljø
Send e-mail telefon 91 17 51 09
Sidst opdateret: