Vi ruller den sorte løber ud - ny asfalt på vejene

Det er besluttet, at vi vil bruge 50 mio. kr. på ekstra asfalt. Det betyder 228 km nyasfalterede veje i 2016-2017. De sidste strækninger bliver udført i 2018 og listen vil blive opdateret i marts måned.

Her ruller vi den sorte løber ud

Hvor lægger I asfalt nu?

Vi har lavet en liste over de veje, som vi kommer til at arbejde på i de kommende dage. Vi holder hele tiden listen opdateret. Tidsplanen er ikke fast, og vi vil løbende ændre den, fordi vejr og andre forhold kan påvirke arbejdet. 

Inden vi ruller asfalten ud, skal vi lave foregående arbejde med hævning og udskiftning af rendestens- og brønddæksler. Husk at du som grundejer har pligt til at klippe hække og beskære træer, der vokser ud over vejen.

Se på kortet, hvor vi lægger asfalt i 2017

Hvorfor asfalterer I  veje med lav standard?

Det er en god investering. Vejene med den laveste standard bliver dyrere og dyrere i vedligehold, hvis de får lov til at forfalde. Den ekstra asfalt vil især gavne i mange boligområder og på landet.

Hvor meget asfalt får vi for pengene?

Vi fordeler den ekstra asfalt på 228 km veje med lav standard. Det er et historisk stort projekt – strækningen svarer til 10 procent af alle asfaltveje i Vejle Kommune. Projektet giver et stort løft til gavn for alle borgere og trafikanter.

Hvorfor er min vej ikke på listen eller med i planerne?

Hvis din vej ikke er på listen eller planlagt til asfalt, kan det skyldes at: 

  • Vejen er en privat fællesvej eller privatvej
  • At vi ikke har udpeget vejen som ”lav standard”
  • Der er planlagt ledningsarbejde på vejen i nær fremtid
Sidst opdateret: 29. juni 2018