Det er frivillige, som får det til at ske i Vejle Kommune. Derfor fortjener de en hyldest!

Hver dag gør frivillige en kæmpe forskel i foreningerne i Vejle Kommune.

Det gælder træneren, som hepper og motiverer spillerne på banen, kasseren, der holder styr på spejdernes midler, eller bestyrelsesmedlemmet, som tænker i tiltrækning og fastholdelse af medlemmer.

Og der er flere endnu. Men fælles for de frivillige er, at de får det til at ske.

Derfor sætter Vejle Kommune fokus på de frivillige i kampagnen ’Fantastiske frivillige’, som Bevæg dig for livet i Vejle Kommune er en del af.

Se videoen og få indblik i den forskel, som frivillige udretter.

Måske du endda får lyst til at blive frivillig? Eller skabe en aktivitet eller et parasporttilbud i dit lokalområde?

Læs mere om at blive frivillig, her https://www.vejle.dk/borger/oplev-og-fritid/frivilligt-arbejde/

I Gårslev Gymnastikforening hjælper Allan børn med handikap til el-hockey. Alle kan nemlig blive en del af foreningslivet i Vejle Kommune!
Sidst opdateret: