”Bevæg dig for livet-prisen” går til en folkeoplysende forening, et selvorganiseret fællesskab eller til en person/team af personer, der i 2021 har gjort en særlig indsats for at få flere ikke aktive i bevægelse i Vejle Kommune.

Prisen er på 5000 kr. skænket af Bevæg dig for livet, Folkeoplysningsudvalget og Vejle Idrætsråd.

Juryen består af en repræsentant fra

• Folkeoplysningsudvalget
  • Vejle Idrætsråd
  • Bevæg for livet

Juryen tager med udgangspunkt i indstillingerne en beslutning om, hvilke 3 kandidater de nominerer samt hvem der vinder årets ”Bevæg dig for livet-pris”.

Sådan indstiller du

Udfyld nedenstående formular for at nominere en kandidat til Bevæg dig for livet-prisen i forbindelse med Sportsgalla den 28. april 2022.

Du kan kun indstille én kandidat pr. formular.

Når du har udfyldt formularen, skal du trykke på send-knappen for at sende den til os. Du vil herefter modtage en kvittering på din skærm.

Mine kontaktoplysninger

Skriv dit navn
Du mangler at skrive dit navn
Skriv dit telefonnummer