Vi uddeler Vejle Kommunes Idrætspris til idrætsudøvere, der har vundet et mesterskab i det forgangne år

Udfyld nedenstående formular for at indstille idrætsudøvere til Vejle Kommunes Idrætspris i forbindelse med Sportsgalla den 28. april 2022.

Du kan kun indstille én kandidat eller ét hold pr. formular.

Når du har udfyldt formularen, skal du trykke på send-knappen for at sende den til os. Du vil herefter modtage en kvittering på din mail.

Fik du ikke idrætsprisen sidste år for dit mesterskab i 2020?

I 2021 blev sportsgalla desværre aflyst pga. Covid-19, men vi vil meget gerne uddele Idrætsprisen 2020, til dem der opfylder kriterierne om guld ved et dansk mesterskab eller medalje ved et internationalt mesterskab.

Har du, eller kender du nogle, der har vundet et dansk eller internationalt mesterskab i 2020, så hører vi gerne fra jer, så I kan få en Idrætspris for 2020.

Kontakt Morten Vestergaard på motve@vejle.dk eller 21 57 58 70 for at høre mere.

Indstil kandidat til Vejle Kommunes Idrætspris 2021

Vi uddeler prisen ved Sportsgalla den 28. april 2022 i Vejle Musikteater

Tak for din nominering

Tak for at du har nomineret en kandidat til Vejle Kommunes Idrætspris.

Sportsgalla

Kultur & Sundhed

Baggrundsoplysninger

Skriv navnet på foreningen
Du mangler at udfylde foreningens navn
Skriv navnet på foreningens formand
Du mangler at skrive navnet på formanden
Skriv formandens telefonnummer
Du mangler at skrive formandens telefonnummer
Skriv formandens e-mailadresse
Du mangler at skrive formandens e-mailadresse

Mine kontaktoplysninger

Skriv dit navn
Du mangler at skrive dit navn
Skriv dit telefonnummer
Du mangler at skrive dit telefonnummer
Skriv din e-mailadresse
Du mangler at skrive din e-mailadresse

Info om kandidat

Skriv navn på den idrætsudøver eller hold, du vil indstille
Du mangler at skrive navn på den idrætsudøver eller hold, du vil indstille
Skriv hvor mange der er på holdet
Her kan du skrive navnene på deltagerne på holdet
Vælg aldersgruppe for kandidat/hold
Du mangler at angive aldersgruppe for kandidat/hold
Beskriv kort præstationen - f.eks. Danmarksmester i atletik, 100 m løb
Du mangler at beskrive hvilket mesterskab, kandidaten/holdet har vundet
For pkt. 1 gælder, at danske og internationale mesterskaber og rekorder skal være godkendt af DIF og DGI (ungdom og senior). Ved Danske og Nordiske mesterskaber hylder vi en guldmedalje. Ved internationale mesterskaber (EM, VM, OL/PL) hylder vi guld-, sølv og bronzemedaljer. Vi tildeler prisen for både individuelle og holdpræstationer. For pkt. 2 skal der være tale om præstationer, der ikke er omfattet af pkt. 1, men hvor en ganske særlig begrundelse er til stede.
Du mangler at angive kategori for kandidatens/holdets præstation
Har du supplerende oplysninger, kan du skrive dem her (valgfrit)
Skriv kandidatens e-mailadresse
Du mangler at skrive e-mailadresse på den indstillede kandidat

The form contains errors

• {{validation.errorMessage}}

Vi uddeler prisen efter følgende kriterier:

1. Danske og internationale mesterskaber og rekorder godkendt af DIF og DGI (Senior og ungdom):
• Ved Danske og Nordiske mesterskaber hylder vi en Guldmedalje. Ved internationale mesterskaber (EM,VM, OL/PL) hylder vi en Guld-, Sølv- og Bronzemedalje.
• Vi tildeler prisen både for individuelle præstationer og holdpræstationer.

2. Udøvere der har udmærket sig på særlig vis ved fx mesterskabslignende præstationer, der ikke er omfattet af pkt. 1, når ganske særlige begrundelser er til stede.

Vi tildeler Idrætsprisen til idrætsudøvere, der opfylder ovenstående kriterier. Desuden skal du være medlem af en idrætsforening i Vejle Kommune. Findes der ikke en forening for den pågældende idræt i Vejle Kommune, eller er du ikke medlem af en idrætsforening i Vejle Kommune, kan vi ved særlige omstændigheder overrække idrætsprisen til en idrætsudøver, der bor i Vejle Kommune eller har sin daglige gang på eksempelvis en skole, men som går i en forening et andet sted.

Sidst opdateret: