Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder i byrummet og sætter lys og lyd på vintermørket i Vejle.

Locumskoncerter billede

I år danner det tidligere Hotel Australia og kælderen under det gamle Lido Teater rammen om begivenhederne.

Koncerterne foregår i to hold, og mødested er foran CABINNs hovedindgang, hvor vi starter med fællessang. Herefter ledes man fra den ene koncertlokation til den næste, hvor rammerne vil være kunstnerisk udsmykket til, både at understøtte lokalernes historie og den musikalske oplevelse. En oplevelse, der i år har vidt forskellig karakter, spændende fra klassisk poetisk dansk sangskrivning, til hårdpumpet rap.     

HOLD 1 er inklusiv spisning i hotellets restaurantlokale, hvor der serveres en ret med udgangspunkt i det gamle Hotel Australias menukort. (Detaljer om denne menu snarest)  

Den musikalske menu derimod, er klar: 

SIGNE SVENDSEN Solo -  Med sit seneste og meget roste album ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen” placerer Signe Svendsen sig som en af de bedste danske sangskrivere i hendes generation. Hun har en magisk evne til at gøre det sårbare til noget, vi kan være fælles om og dykker ubesværet ned i kærlighedens vildveje og voksenlivets trakasserier med et helende nærvær og en særegen autenticitet. SOLO på scenen er hun en sikker entertainer, der bruger tid på fortællinger og betragtninger mellem sangene. Hun spidder vores fælles virkelighed og hverdagen – hvor alvorlig eller komisk den så er.

PEDE B - Med et omfattende og anmelderrost bagkatalog, udsolgte shows i hele landet og adskillige danmarksmesterskabet i freestylerap er Pede B en af genrens største entertainere.
Uden et stort pladeselskab i ryggen, har Pede B fyldt Store Vegas ikoniske sal to gange og opnået næsten 50 millioner streams på Spotify. Forbered dig på et liveshow med nye og gamle numre, smittende energi, høj publikumskontakt og improviserede rim, når den ukronede konge af scenen starter festen. Pede B har desuden nogle af landets mest dedikerede fans, så der er garanti for vild stemning.

Køb billetter her:

(OBS: Kun 140 billetter til salg)

Om konceptet Locumskoncerter:

Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder i byrummet og sætter lys og lyd på vintermørket i Vejle. Musikken er dansk og stederne usædvanlige, fx en nedlagt industribygning, et stjerne-observatorium, et kunstmuseum, en mølle, en bokseklub ... Idéen er, at de usædvanlige locations (locum er latin for sted) vil tiltrække et publikum som ellers ikke nødvendigvis kommer for musikken og at musikken omvendt vil trække lokale borgere til steder i byen, de ikke kendte.

Locumskoncerter arrangeres i 2024 af Vejle Kommune i et samarbejde med:

Sidst opdateret: