Bond Truluv, Tyskland

Placering: Vissingsgade 22, 7100 Vejle (gavlen)

Oprindeligt født og opvokset i Tyskland i 1983, blev Bond Truluv involveret i graffiti-skrivning i begyndelsen af dette årtusinde. Siden da har han ivrigt engageret sig i at undersøge nye måder at komponere bogstaver og kalligrafiske udtryksformer på, samt måder inden for billedkunst og grafisk design.

Hans konstante længsel efter transformation og variation i forhold til materiale og stil bliver dyrket gennem omfattende rejser. Som en ægte multimediekunstner eksperimenterer han konstant med forskellige materialer som lærred, installationer, video-mapping og langtidseksponering fotografi og han er kendt for at eksperimentere med malerteknikker og karakteristiske stil.

Hans maleri er fuldt ud planlagt på forhånd og næste som en printer, maler han værket i sin færdige form fra top til bund.

På det seneste har han fokuseret på nye teknologier og var den første graffitikunstner til at integrere augmented reality (AR) animationer i sine værker, hvilket skubber grænserne for moderne urban kunst endnu længere og skaber spektakulært livlige billeder, der sammenfletter virkelighed og dimensioner inden for værkerne og de steder, de anvendes. Du kan derfor også vække værket til live ved at downloade gratisappen Artivive (kræver ikke et login for at benytte appen): http://onelink.to/zv6vjz   

Efter at have modtaget sin MA i antropologi i 2010 og deltaget i "Darmasiswa" stipendiet ved Kunstuniversitetet (ISI) i Yogyakarta, Indonesien, arbejder han som selvstændig kunstner, og rejser over hele verden fra væg til væg.

Drone foto
""
""
""
Kunstner foto

Besøg Bonds hjemmeside og sociale medier:

Nr. 12 på kortet nedenfor

Sidst opdateret: