Hege Dalsgaard, Vejle

Placering: Dæmningen 23, 7100 Vejle (betonvæggen på parkeringsarealet)

Værktitel: Vejles Mosaik

En mosaik af, fra og til fælleskabet. Jeg er grafisk designer og grundlægger af Kunstkompas.dk, Vejles Kunstskole, som jeg startede i april.

Til Vejle Street Art Festival er jeg beæret over at få lov til at lave en mosaikvæg. Hvert lille, knuste stykke bidrager til vores bys væg – et mosaikværk, der illustrerer, hvordan vi, trods vores forskelligheder, ufuldkommenheder og unikheder, passer sammen i Vejle og skaber et fuldkomment og smukt symbol på fællesskabets styrke. Der vi giver mere end vi tager!

Værket er blevet skabt med hjælp og bidrag fra alle Vejles beboere. Materialer til mosaikken kommer fra forskellige kilder, herunder byggemarkeder, fliseforhandlere, genbrugsbutikker, keramiske værksteder og private donationer. Dette understreger projektets bæredygtige natur og styrker temaet.

Mosaikkens design giver et overordnet layout, men det endelige udseende afhænger af brikkerne og bidragene fra byens indbyggere. Måske bliver det skørt - men så har vi lavet det skørt sammen! Dette afspejler Vejles kreativitet og unikhed, og hvordan vi sammen skaber noget nyt. Arbejdsstationer udstyret med fliseklæb, spartler og handsker vil give forbipasserende mulighed for at sætte deres valgte stykke på væggen.

Husk at se på begge sider af værket, for at få den fulde oplevelse, og læs de mange fortællinger om hvordan værket er blevet til.

""
""
""
""
Fotograf: Intvis
Hege Dalsgaard, lyst hår, kigger i kameraet, udenfor, blå himmel

Besøg Heges hjemmeside og sociale medier:

Nr. 7 på kortet nedenfor

Sidst opdateret: