Kaldea, Frankrig

Placering: Dæmningen 42C (væggen overfor Madindustrien)

Gennemsyret af påvirkninger fra asiatiske, etniske og Art Deco-elementer, er hendes kunstneriske univers af en helt særlige og unik karakter. Hun søger hele tiden at forfine den asiatiske tematik hun arbejder med. Hvert værk skabt af Kaldea, er udformet med intentionen om at fremkalde kraftfulde følelser hos beskueren.

Kaldea, en Paris-baseret fransk kunstner, begyndte sin kunstneriske rejse på lærred i begyndelsen af 2000'erne og udviklede hurtigt en karakteristisk stil, der gennemgik kontinuerlig evolution. I 2011 åbnede en professionel mulighed i Tyskland døre for hende til at vise sit talent på større overflader som containere og biler og bevægede sig derefter problemfrit over til vægmaleriet og udvidede sine muligheder for kunstnerisk udtryk.

Gennem sine omfattende rejser greb Kaldea muligheden for at pryde vægge i forskellige lande. De mangfoldige møder med kulturer og mennesker berigede hendes kunstneriske perspektiv og tjente som en uendelig kilde til inspiration.

Fra hendes beskedne begyndelser inden for urban kunst er Kaldea steget til prominens og blevet en uundværlig figur på området. Hun har aktivt deltaget i talrige internationale festivaler i byer som London, Bangkok, Beograd, New York, München, Lissabon og flere. Kaldeas kunstneriske bestræbelser strækker sig ud over lærred og omfatter vægge og facader.

""
""
""
""
""
""
Kaldea giver honør, mens hun holder en stor bamse og der er et faverigt billede bag hende

Besøg Kaldeas hjemmeside og sociale medier:

Nr. 3 på kortet nedenfor

Sidst opdateret: