Vi gør det igen! Fra den 6. - 11. maj 2024 afholder vi Vejle Street Art.

Open call grafik

Denne gang bliver det på Dæmningen i Vejle og vi opfordrer alle med lyst til at deltage, til at sende en mail inden 15. december 2023.

Denne gang bryder vi med det klassiske open call. Det betyder, at der ikke er behov for en færdig idé - mere en intention og tilkendegivelse om at ville være med!

Hvad betyder en tilkendegivelse eller intention?
Du kan sende alt fra en lille skitse, en idé om at ville lave noget på et specifikt sted (uden helt at vide hvad), en tekst beskrivelse af hvad du har i tankerne eller en konkret idé! Når du har sendt dit bidrag, vil vi sammen starte en dialog for at finjustere detaljer såsom placering, skitser mv.

Desuden vil det være fantastisk, hvis du har en idé om, hvad dit projekt vil koste, - hvad du har brug for af tilskud fra Street Art og om dine overvejelser ift. eventuelle muligheder for anden støtte.

Tema:
Vi giver mere end vi tager!

Hvor:
Dæmningen i Vejle, i området fra nr. 36 - 54. Her kan du se området.

Hvornår er Vejle Street Art 2024:
Produktionsugen er 6.- 11. maj 2024
Show-off 11. maj.

Hvilken type kunst søges der?:
Der er meget åbne rammer – og det behøver på ingen måde være vægbaseret eller benytte maling. Vi stræber efter en fordeling mellem 'traditionelle' vægmalerier og andre typer af gadekunst. Du må derfor gerne tænke i helt andre veje og lade din fantasi flyve. Vi lægger vægt på at det har en vis kunstnerisk kvalitet.

Økonomi:
Vi har 210.000 kr. til kunstværker inkl. materialer. Vi stræber efter at fordele midlerne, så der er plads til mangfoldighed i værkerne og kunstnerne, både i udtryksform og erfaringsniveau.

Krav:
Du kan deltage i Vejle Street Art 2024 i perioden 6. - 11. Maj 2024.

Deadline:
Send en mail til PERKM@vejle.dk senest 15. december 2023. Mailen skal minimum indeholde en tilkendegivelse af, at du gerne vil være med og en indikation af, hvad du gerne vil bidrage med.

Processen efter deadline:
Når vi har modtaget alle tilkendegivelserne den 15. December, går vi i dialog med alle der har indsendt, for at præcisere jeres idéer og undersøge, hvad der er muligt. En jury vil herefter beslutte, hvilke projekter der skal realiseres. Vi forventer, at der er endeligt svar i starten af februar 2024.

Har du spørgsmål:

Tøv ikke med at kontakte Vejle Street Art teamet:

Erik Sanders Eventkoordinator
Send e-mail telefon 30 32 79 31
Birgit Lykke Jørgensen Trekantområdets Festuge, ferieaktiviteter, Vejle Fjordfestival
Send e-mail telefon 20 15 88 26
Pernille Kofoed Madsen Eventkoordinatorelev
Send e-mail mobil 30 89 21 70
Sidst opdateret: