Som tilskuer til VM i Orienteringsløb kan du opleve de lynhurtige løbere på tætteste hold, når de med høj puls og kort i hånden skal navigere rundt til posterne, som kan være placeret forskellige steder rundt i midtbyens gader, stræder og baggårde.

Oplev de bedste orienteringsløbere fra hele verden dyste i kongedisciplinen indenfor orienteringsløb nemlig individuel sprint torsdag den 30. juni i Vejle

Program for VM i Orienteringsløb i Vejle

Kl. 11-16 Opvarmningsfest i City Vejles Fanzone på Rådhustorvet med konkurrencer, DJ, børneaktiviteter og masser af pink pynt 
Kl. 16.30 Arenaen åbner i Byparken - arenaen er målområde for løberne
Kl. 17.50 VM-finalen i individuel sprint starter - løberne kan følges fra startområdet ved Spinderihallerne, rundt i midtbyen og på storskærm i Byparken.
Kl. 18.50 Sidste herre forventes i mål i Byparken
Kl. 19.50 Sidste kvinde forventes i mål i Byparken
Kl. 20.15 Medaljeceremoni i Byparken
Kl. 20.30 Afslutningsceremoni i Byparken

Her kan du følge med i løbet:

Vil du gerne se løbet ude på ruten, så kan gågaden med både Vestergade, Torvegade og Rådhustorvet være gode steder at stå. Herfra er der heller ikke langt til målområdet i Byparken. Men pas på de meget hurtige løbere derude. 

 

Oplev hele VM i Orienteringsløb i fra 26.-30. juni i Kolding, Fredericia og Vejle

VM i sprint-orientering (by-orienteringsløb) bliver et kæmpe event i Trekantområdet i 2022, og verdenseliten skal fra den 26. til 30. juni finde vej i centrum af Kolding, Fredericia og Vejle.

Hele VM i Orienteringsløb består af 3 discipliner

  • Stafet 26. juni i Kolding med åbningsceremoni
  • Knock-out sprint 28. juni i Fredericia 
  • Individuel sprint 30. juni i Vejle med afslutningsceremoni
Sidst opdateret: