Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar. Testcenter åbnet i Vejle

Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Online workshop: Tips og tricks til at styrke sammen­holdet i jeres fore­ning

Undgå at medlemmerne forsvinder ved at styrke sammenholdet i din forening nu! Sammen med DGI inviterer vi alle foreninger i Vejle Kommune til denne online workshop.

Hvornår: 30. nov 2020 kl. 19:00 til 20:30

Hvor: Online

Hvem: Trænere og ledere i foreninger i Vejle Kommune

Tilmeldingsfrist: 25. november kl. 23.59

Det er lige nu vigtigere end nogensinde at styrke og prioritere sammenholdet i foreningen.

Det er det, fordi et stærkt sammenhold:

• giver medlemmerne lyst til at blive / komme tilbage
  • styrker de frivilliges engagement
  • bringer foreningen godt gennem en ny og anderledes tid

Heldigvis skal der nogle gange kun små handlinger til at gøre en stor forskel! På denne online workshop får du effektive værktøjer, som styrker sammenholdet og fastholder foreningens medlemmer.

Du får:

• Konkrete eksempler på, hvordan du styrker sammenholdet til trods for restriktioner
  • Effektive værktøjer, der hjælper jer til at byde godt velkommen i en ny og foranderlig virkelighed
  • God inspiration fra dialogen med andre frivillige
  • Din egen liste med 3 små konkrete handlinger, som du vil afprøve i din forening efter workshoppen

Online workshop

"Sparring med andre foreninger" er et element, som rigtigt mange tidligere deltagere omtaler som meget værdifuld på den fysiske udgave af workshoppen.

Derfor vil vi med denne online version:

• Veksle mellem undervisning i fælles møderum og gruppedebat i mindre grupperum
  • Opfordre til at alle tænder sit kamera (Det er dog ikke et krav)
  • Forvente at du deltager aktivt i gruppedebatterne via enten mikrofon eller chat
  • Forud for workshoppen vil du få tilsendt en mail med link til "møderummet".
Sidst opdateret: 16. november 2020