Mange smittede med corona - læs bl.a. om restriktioner til og med 7. februar og 28. februar og vaccinationer. Testbil til Give 23. - 24. januar!


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Baggrund for kampag­nen "Vil du med?"

Vil du med?

Mange siger ja, når de bliver stillet det spørgsmål.

Derfor tror vi, at netop en invitation fra en god ven eller kollega kan være med til at få flere mennesker til at blive en del af et fællesskab.

Vi ved, at mange ønsker at være mere aktive end de er i dag. Men det kan være svært at komme afsted. Samtidig kan et socialt fællesskab i enten en aftenskole, spejder-, idræts- eller kulturforening hjælpe nogle ud af ensomhed.

Aktivér medlemmerne

Medlemmerne er de allerbedste repræsentanter for vores foreninger, fordi de ved, hvad det betyder at være en del af et meningsfuldt fællesskab.

Derfor kickstarter Bevæg dig for livet i Vejle Kommune, Folkeoplysningsudvalget og Vejle Idrætsråd kampagnen ”Vil du med?”, hvor eksisterende medlemmer i kommunens foreninger får mulighed for at invitere sine venner med i fællesskabet.

Til formålet har vi fået specialdesignet nogle müslibarer med en kærlig "Vil du med?"-invitation. Barerne kan medlemmer dele ud til en ven eller kollega og invitere dem med i fællesskabet.

Kampagnen løber fra den 14. januar til den 26. februar 2021

Kampagnen henvender sig til medlemmer i alle kommunens foreninger og aftenskoler på tværs af kultur, idræt og fritid.

Sidst opdateret: 08. december 2020