Der er mange grunde til at flytte til Vejle Kommune; naturen, byen, fjorden, familien eller jobbet måske. Her kan du møde nogle af dem, der har valgt at bosætte sig i Vejle. Måske bliver du inspireret.

Her kan du læse om andre, som har valgt at bo i Vejle kommune. Både dem som har valgt det for det gode seniorliv, samt par og børnefamilier fra nær og fjern, der har valgt enten Vejle by eller en af kommunens landsbyer. Alle har fundet det, de søgte!

" "
Familien Winther Korsgaard er faldet godt til i de nye omgivelser i Vejle, hvor de har fundet drømmehuset. Her er de fotograferet i den ene af stuerne, der er kombineret musik- og legerum.
" "
Kristine og Andreas er vilde med at bo i Ågård. De har børnene Thea Sofie fra maj 2021, Carl Oskar er fra februar 2020 og Mads Emil er født i februar 2017.
" "
Jette og Poul Erik Lund glæder sig over livet som tilflyttere i Vejle. Oprindelig ville Jette ikke flytte ind i ’De fem søstre’, men hun har bestemt ikke fortrudt sit valg af bolig.
Ann og Joao
En cykeltur i Vejles kuperede terræn holder hverken Ann eller João tilbage. Så snart de har mulighed for det, pumper de cyklerne og tager en tur ud på stierne – blandt andet Bindeballestien.
Sofie
Vejle tog Sofie med storm, da hun flyttede til byen som studerende. Hun drømmer om at købe et hus sammen med sin kæreste efter endt uddannelse.
Sidst opdateret: