Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde og formindske smittespredningen af Coronavirus. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Danmarks hårdeste cykelbakker ligger i Vejle

Cyklister og cykelryttere valfarter til Vejle for at træne til aktive ferier og cykelløb, og det er blevet sjovere nu, hvor Vejle Kommune har skiltet 33 af de mest populære stigninger. Skiltene har informationer om bakkens længde, maksimale stigningsprocent, gennemsnitlig stigning og antal højdemeter. Se dem på kortet herunder.

Cykelskilte på de hårdeste cykelbakker i Vejle. Læs mere på VisitVejle.

Klik på på kortet og få mere information om bakkerne.

Sidst opdateret: 30. september 2019