Invitation til indvielse af Bindeballestiens nyeste strækning

Kom til indvielse af Bindeballestiens nyeste strækning torsdag den 7. juni 2018 kl. 9.15 ved Kighøj i Frederikshåb plantage.

I anledning af at man nu kan cykle hele vejen mellem Vejle og Billund på Bindeballestien, vil vi gerne invitere alle interesserede til indvielse.

8. klasser fra Billund og Ødsted skole deltager. De vil komme cyklende fra hver deres side og mødes ved Kighøj, hvor den røde snor bliver klippet. Efter indvielsen skal klasserne ud på forskellige aktiviteter i området. Der er også en aktivitet for DIG!

PROGRAM

9:15

Indvielse v/udvalgsformand i Billund Kommunes Teknik- og Miljøudvalg Per Nyhus og udvalgsformand i Vejle Kommunes Natur- og Miljøudvalg Karl Erik Lund.

Ta’ med Gert Hougaard Rasmussen på tur i området og hør om bl.a. Syvårssøerne, sandflugt og hedeplantage. På turen vil der også blive fortalt historier om kartoffeltyskere og de aktiviteter, tyskerne havde i området under 2. verdenskrig.

12:00

Mulighed for spisning af egen medbragt mad. Der vil være saftevand til alle, der har medbragt egen kop.

12:30

Tak for i dag.

Mødested: Kighøj, Frederikshåb Plantage (Punkt 11 i folder om Frederikshåb Plantage).

Parkering: Hvis I kommer i bil, kan I parkere på Naturstyrelsens parkeringspladser langs Rygbjergvej og Bøgvadvej samt ved Rullebanen/Almstokbanen. Vær opmærksom på, at der er ca. 2 km fra parkeringspladserne til Kighøj, hvor der kun er mulighed for at gå og cykle.

Ved spørgsmål kontakt Peter Borgen 24 26 95 24, Billund Kommune eller Johanne Hardervig 20 25 85 42, Vejle Kommune.

Vi håber, I vil hoppe på cyklen og komme til indvielsen!

Venlig hilsen

Vejle og Billund Kommune

Sidst opdateret: 01. juni 2018