Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde og formindske smittespredningen af Coronavirus. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Med kano og kajak på Vejle Å

Vejle Å er ca. 32 km lang - fra udspringet i Engelsholm Sø til Vejle Fjord. Du må sejle med kano, kajak og robåd fra Tørskind Bro til udløbet i Vejle Fjord – en strækning på 21 km, der egner sig til en dagstur på 7-9 timer. Du kan sejle fra 16. juni til 31. december fra kl. 8-18.

Sejlads kræver tilladelse
På kortet er en del af Vejle Å markeret med blå, og her kræver sejlads en tilladelse. På denne strækning må du kun sejle med strømmen ind mod Vejle.

Sejltilladelserne skifter bestillingsplatform og bliver for sejlsæsonen 2020 først tilgængelige omkring påske. Denne side bliver opdateret med link til den nye platform, når den er tilgængelig.

Fri sejlads
Inde i Vejle by er en del af Vejle Å markeret med grøn, og her må du sejle frit hele året. Strækningen er på knap 4 km og går fra motortrafikvejsbroen over Vejle Å til Vejle Fjord. Her må du både sejle med og mod strømmen.

Sidst opdateret: 02. december 2019