På mountainbike

Oplev det spændende terræn i sadlen på en mountainbike i Nørreskoven og Sønderskoven.

Drenge på mountainbike Drenge på mountainbike
Familie på mountainbike Familie på mountainbike
Mountainbike skilt Mountainbike skilt
Mand på mountainbike Mand på mountainbike

Nørreskoven

Sporet i Nørreskoven bugter sig med mange kuperede strækninger på begge sider af den store slugt med Bybækken i bunden. Sporene er åbne året rundt, og du kan hjælpe med at bevare den gode kvalitet ved at holde dem smalle og undlade at køre, når det er meget vådt.

Begge spor er ensrettede, og en rundtur på både blåt og rødt spor er på i alt 5,2 km med 330 højdemeter. Højdeprofilet på kortet viser højdeforholdene fra starten ved Ørnebjerg og ved gennemkørsel af både det blå og røde spor. Nørreskoven er meget kuperet, så selv på det blå spor er der mange højdemeter.

 

Sønderskoven

Sporet i Sønderskoven starter og slutter ved Granhytten, og rundturen er på ca. 8 kilometer - med ca. 200 højdemeter. Ruten fører dig igennem en stor del af Sønderskoven og følger bl.a. begge sider af den smukke Mølholmdal. Sporet er et blåt spor og egner sig til alle ryttere med grundlæggende færdigheder. Udfordringer er der mange af, og ønsker du flere og sværere, er der også enkelte røde forhindringer langs ruten, som du kan vælge til eller fra. Sporet er et helårsspor, og du kan hjælpe med at bevare den gode kvalitet ved at holde det smalt. Undgå derfor kørsel ved siden af det anlagte spor, og undgå kørsel når det er meget vådt.

Kort over blåt spor i Sønderskoven
Oplev sporet i Sønderskoven på denne lille video
Sidst opdateret: 13. august 2019