Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Ibæk Strand

Ibæk Strand ligger som en idyllisk lille strand ved foden af Munkebjerg skov. Stranden er ikke en klassisk badestrand men mere et udflugtsmål.

Her er kiosk/pandekagehus, toiletter, grillsted, borde- og bænkesæt og bålplads med brænde, som du frit kan benytte. I juni 2019 fik stranden også en sprit ny legeplads med et maritimt islæt. Her finder du bl.a. et sørøverskib, en strandet hval og hængekøjer at tumle i.

På den anden side af vejen er der en primitiv lejrplads, hvor du kan overnatte. Der er P-pladser med plads til ca. 30 biler på den anden side af vejen.

Kiosken blev bygget af Vejle Kommune i 2003 af nogle af de Douglas-graner, der væltede i stormen 1999 i Munkebjerg Skov.

Handicapvenlig strand

På stranden er der en rampe til kiosken og til handicaptoilettet, en stenmel-sti helt ud til stensætningen ved vandet og borde i rette højde.

Hængekøje En helt ny legeplads at udfolde sig på ved Ibæk Strand.
Hval En helt ny legeplads at udfolde sig på ved Ibæk Strand.
Kryds og bolle En helt ny legeplads at udfolde sig på ved Ibæk Strand.
Sidst opdateret: 24. juni 2019