Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Et landskab skabt af isen

På en vandretur i Uhre Skov og ved Himmelpind, kan du læse om ådalens geologi, kultur- og naturhistorie.

På tur i skoven
Udsigt over Vejle By
Stien ved Himmelpind

Ruten er 4 km frem og tilbage, og du kan starte turen ved enten Vardevej eller Venusvej. På turen kommer du forbi overdrev, kildevæld, askesump og bøgehøjskov. På Himmelpind er én af de flotteste udsigter over Vejle by.

Undervejs er en skovlegeplads, og en bålhytte står klar til snobrødsbagning og madpakkehygge. Informationstavler fortæller om ådalens geologi, kultur- og naturhistorie.

Du kan også hente en printet folder på biblioteket, hos VisitVejle eller i Økolariet.

Sidst opdateret: 24. april 2019