Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde og formindske smittespredningen af Coronavirus. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Fortids­minder i landskabet omkring Vejle

Gravhøje fra bronzealderen, voldanlæg, teglovne, kirkeruiner og ringborge ligger spredt rundt i hele Vejle Kommune — find vej derud!

Det er ikke kun på museum, du bliver klogere på de mennesker, der har levet før dig. Vores landskab er også fyldt med minder fra fortiden, og mange af dem går du forbi, når du følger de markerede vandreruter. Ved fortidsminderne er der opsat en række infotavler med fortællinger skrevet af arkæolog Gert Hougaard Rasmussen. De er smukt illustreret af tegneren Jens Frimer.

Du kan downloade infotavlerne og finde vejen derud ved at trykke på kortet herunder.

Fortidsminder i Vejle - download kort med oversigt og links til tavlerne.
Sidst opdateret: 30. september 2019