Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Fugle­rute i Jelling Skov og Rugballe mose

Med appen TravelTales kan du lytte til og lære fuglestemmer at kende på fugleruten i Rugballe Mose og Jelling Skov. Rundturen er 3,7 km lang. Ta' børnene med og få en god oplevelse sammen.

Sådan gør du

Download først appen TravelTales til din mobil og hent derefter turen 'Jelling Skov og Rugballe Mose – Fugletur'. Start turen inden du tager af sted, men vent med at trykke på play.

Find vej

Ved hjælp af kortet på din mobiltelefon skal du nu finde 11 poster med fuglestemmer, der alle kan høres i området. Mobiltelefonen vil automatisk afspille en fuglestemme, når du har fundet en post. Prøv at koble lyden med den rigtige fugl. Find fuglen i folderen og notér postnummeret.

Start på turen

Turen starter på p-pladsen ved Skovdallund Kro, men du kan starte alle steder på ruten.

Få de rigtige svar

De rigtige svar kan du downloade på hjemmesiden findveji.dk. Du kan også finde andre ture i Jelling og i resten af landet på www.findveji.dk.

Du kan downloade en folder over fugleruten i Jelling Skov og Rugballe Mose her

Sidst opdateret: 30. september 2019