Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar. Testbil i Vejle i uge 44.

Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Vær med i Fønix og Trekant­områdets Festuge efterår 2020

Har du en god idé til et arrangement eller event i efteråret 2020 og vil være med til at fejre kulturlivet og fællesskabet? Så har du nu mulighed for at søge penge til din idé fra vores lokale festugepulje. Vil du være med? Der er løbende ansøgning.

• Hvornår er festugen?

Trekantområdets Festuge strækker sig i år pga Covid-19 over hele efteråret fra den 1. september - 30. november

• Hvor afholder I festugen?

Arrangementerne du søger tilskud til kan være i hele Vejle Kommune.
    Hele festugen omfatter både Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

• Hvem kan søge?

Alle der har en god idé til et lokalt arrangement eller en oplevelse. Vi håber, at både borgere, foreninger og virksomheder søger puljen og vil være med til at skabe en masse skønne oplevelser henover efteråret.

• Hvor meget kan vi søge?

Vi har afsat 70.000 kr. i alt til puljen.

• Hvornår skal vi søge?

Der er løbende deadline, men arrangementet skal finde sted fra den 1. september-30. november.

• Hvorfor Fønix?

Vi vil understøtte at kulturlivet og fællesskabet kan rejse sig igen, som en anden Fugl Føniks.
    Fugl Føniks er et fabeldyr med rødder i flere af oldtidens mytologier. Den kendetegnes ved at genopstå fra sin aske og symbolisere styrke og nye begyndelser. Og netop derfor vi valgt FØNIX som symbol og overskrift for efterårets kulturliv og fællesskaber under Trekantområdets Festuge i Vejle Kommune. Vi vil fejre fællesskabet og kulturen i kommunen.

Send din idé - Udfyld formularen:

Tak for din ansøgning til festugepuljen

Vi glæder os til at læse din gode idé til et lokalt arrangement under Trekantområdets Festuge.

Dit arrangement

Det kan også være en arbejdstitel
Du mangler at skrive overskriften for arrangementet
Du også meget gerne skrive, hvordan arrangementet forholder sig til årets tema "På den anden side" - du kan læse om temaet længere nede på siden
Du mangler at beskrive dit arrangement
Du mangler at beskrive, hvad du søger tilskud til
Du mangler at skrive, hvor meget du søger i tilskud?
Upload evt. detaljeret budget
Du mangler at beskrive dit budget

Du mangler at skrive dit navn
Du mangler at skrive dit telefonnummer
Du mangler at skrive din E-mail

The form contains errors

• {{validation.errorMessage}}
  • Temaet for Trekantområdets Festuge 2020

• "På den anden side"

Temaet for Trekantområdets Festuge 2020 er ”på den anden side”.

I løbet af festugen vil du igennem en række oplevelser og arrangementer blive inspireret til at se velkendte ting fra den anden side eller med nye øjne.

Når vi ser ting fra en anden side, så møder vi det ukendte og vi bliver måske udfordret på vores rummelighed og tolerance. Det, vi plejer at tage for givet, er ikke længere så enkelt, og vi må forholde os mere aktivt til, hvem vi er, og hvad vores værdier er.

Vi håber, at du også finder temaet interessant og synes det kan være sjovt og relevant at dykke ned i.

Sidst opdateret: 28. september 2020