Indstil kandidat til Vejle Kommunes Idræts­pris

Vi uddeler Vejle Kommunes Idrætspris til idrætsudøvere, der har vundet et mesterskab i det forgangne år

Udfyld nedenstående formular for at indstille idrætsudøvere til Vejle Kommunes Idrætspris i forbindelse med Sportsgalla den 25. april 2019 i Vejle Musikteater.

Du kan kun indstille én kandidat pr. formular.

Når du har udfyldt formularen, skal du trykke på send-knappen for at sende den til os. Du vil herefter modtage en kvittering på din mail.

Tak for din nominering

Tak for at du har nomineret en kandidat til Vejle Kommunes Idrætspris.

Sportsgalla, Kultur og Fritid

Baggrundsoplysninger

Skriv navnet på foreningen
Du mangler at udfylde foreningens navn
Skriv navnet på foreningens formand
Du mangler at skrive navnet på formanden
Skriv formandens telefonnummer
Du mangler at skrive formandens telefonnummer
Skriv formandens e-mailadresse
Du mangler at skrive formandens e-mailadresse

Mine kontaktoplysninger

Skriv dit navn
Du mangler at skrive dit navn
Skriv dit telefonnummer
Du mangler at skrive dit telefonnummer
Skriv din e-mailadresse
Du mangler at skrive din e-mailadresse

Info om kandidat

Skriv navn på den idrætsudøver, du vil indstille
Du mangler at skrive navn på den idrætsudøver du vil indstille
Vælg aldersgruppe for kandidat
Du mangler at angive aldersgruppe for kandidat
Beskriv kort præstationen - f.eks. Danmarksmester i atletik, 100 m løb
Du mangler at beskrive hvilket mesterskab, kandidaten har vundet
For pkt. 1 gælder, at danske og internationale mesterskaber og rekorder skal være godkendt af DIF og DGI (ungdom og senior). Ved Danske og Nordiske mesterskaber hylder vi en guldmedalje. Ved internationale mesterskaber (EM, VM, OL/PL) hylder vi guld-, sølv og bronzemedaljer. Vi tildeler prisen for både individuelle og holdpræstationer. For pkt. 2 skal der være tale om præstationer, der ikke er omfattet af pkt. 1, men hvor en ganske særlig begrundelse er til stede.
Du mangler at angive kategori for kandidatens præstation
Har du supplerende oplysninger, kan du skrive dem her (valgfrit)

The form contains errors

• {{validation.errorMessage}}

Vi uddeler prisen efter følgende kriterier:

1. Danske og internationale mesterskaber og rekorder godkendt af DIF og DGI (Senior og ungdom):
• Ved Danske og Nordiske mesterskaber hylder vi en Guldmedalje. Ved internationale mesterskaber (EM,VM, OL/PL) hylder vi en Guld-, Sølv- og Bronzemedalje.
• Vi tildeler prisen både for individuelle præstationer og holdpræstationer.

2. Udøvere der har udmærket sig på særlig vis ved fx mesterskabslignende præstationer, der ikke er omfattet af pkt. 1, når ganske særlige begrundelser er til stede.

Vi tildeler Idrætsprisen til idrætsudøvere, der opfylder ovenstående kriterier. Desuden skal du være medlem af en idrætsforening i Vejle Kommune. Findes der ikke en forening for den pågældende idræt i Vejle Kommune, eller er du ikke medlem af en idrætsforening i Vejle Kommune, kan vi ved særlige omstændigheder overrække idrætsprisen til en idrætsudøver, der bor i Vejle Kommune eller har sin daglige gang på eksempelvis en skole, men som går i en forening et andet sted.

Sidst opdateret: 15. januar 2019