Fremstil et stort kunstværk sammen med kunstneren Lucy Read. Et kunstværk, som skal gives til de frivillige ildsjæle i kommunen som tak for deres frivillige arbejde. Lav dit bidrag inden 9. september. Bemærk, at fristen er forlænget til 9. september.

Alle, der vil bidrage til kunstværket, skal sy, strikke, væve,  hækle mv. en firkant, som Lucy Read vil bruge til at skabe et stort dråbeformet kunstværk – som et billede på de frivillige ildsjæle og en hyldest til deres vigtige indsats.

Sådan kan du være med

  • Fremstil en firkant, der måler 10 x 30 cm af de stof- og garnrester, du har liggende. Din firkant kan strikkes, hækles, broderes, være patchwork eller af tuftede, vævede, trykte tekstiler. Valget er dit. Farverne skal være i havets nuancer af blå, grøn, turkis eller hvid.
    Dit navn eller billede må gerne fremgå.
  • Aflever senest 9. september 2021 dit bidrag til Fabrikanterne, Nørregade 63, 7100 Vejle, hvor Lucy Read har værksted. Undervejs er du velkommen til at sidde med din produktion hos Fabrikanterne torsdage kl. 14-17.

Det færdige kunstværk afsløres ved årets frivilligfest i Bygningen 24. september 2021 og udstilles derefter i Spinderihallerne og Foreningernes Hus Vejle.

Vibeke Bundgård Frivilligkoordinator
Send e-mail mobil 24 90 67 92
Sidst opdateret: