Du skal have styr på flere tilladelser, inden du kan afvikle dit arrangement. Tilladelserne indhentes ved forskellige myndigheder.

Vi guider dig igennem reglerne

Vejle Brandvæsens hjemmeside kan du få hjælp og vejledning igennem de mange krav og regler der er, til afholdelse af et større arrangement på over 150 personer. Om det så er inden- eller udendørs, i et forsamlingstelt, et forsamlingslokale, eller måske i et camping- eller salgsområde, så kan vi guide dig videre til, hvordan du får godkendt dit arrangement.

Det kan for mange være en jungle at finde rundt i, derfor vil vi gerne gøre det hele lidt nemmere.

Udover den gode vejledning du kan få på Vejle Brandvæsens hjemmeside, kan du herunder gå direkte til den ansøgningsblanket, som vi i samarbejde har udarbejdet, for at gøre det nemmere for dig at indsende de rette dokumenter ved meddelelse om dit arrangement.

Lovgivningen siger at der seneste 4 uger inden afholdelse af arrangementet, skal indsendes en meddelelse om afholdelse til Vejle Kommune.

Søg tilladelser hos politiet

Du skal søge om tilladelse til bl.a. kampsport, demonstrationer og optog, kørsel med tivolitog og cykelløb hos politiet.

Det er også hos politiet, du skal søge om tilladelse til at holde et offentligt arrangement eller begivenhed, hvor der udskænkes alkohol.

Få overblik og søg på tilladelser på politiets hjemmeside om offentlige arrangementer

 

Sidst opdateret: