Besøgsven? Træner? Sundhedsagent? Genbrugsfrivillig? Der findes en lange række frivillige jobs – og helt sikkert også et til dig!

 • Hvorfor blive frivillig?

  Som frivillig hjælper du ikke kun andre mennesker. Du får også muligheden for selv at få unikke venskaber og booste dit cv.

  Du møder nye mennesker og gør andre glade
  Uanset om du vælger at være frivillig besøgsven på det lokale plejecenter eller giver en hjælpende hånd, når der arrangeres cykel- eller motionsløb i dit lokalområde, får du muligheden for at møde helt nye mennesker og blive del af givende fællesskaber.

  Fordelen ved at få netop sådanne bekendtskaber er, at du deler nogle af de samme interesser som de andre frivillige, og alle har lyst til at hjælpe.

  Hvis du bliver lektiehjælper eller voksenven for et barn, er du med til at forandre dette barns liv. Det samme gælder, hvis du bliver fodbold- eller håndboldtræner eller noget helt tredje.

  Et er sikkert: Både dem, du hjælper, og den forening, du er frivillig for, bliver taknemmelige for, at du har tid og lyst til at give en hånd.

  Du får erfaring på dit CV
  Søger du uddannelse eller et nyt job? Det kan frivilligt arbejde hjælpe dig med at få.

  Frivilligt arbejde viser nemlig, at du er et engageret menneske, og at du gerne vil bruge din tid på at hjælpe andre. Derudover kan du prøve kræfter og få erfaring med det, du drømmer om, og få indblik i, hvordan det er at være projektleder, aktivitetsleder, træner eller hvad der kan hjælpe dig tættere på dit drømmestudie eller -job.
 • Mød vores fantastiske frivillige - fortællinger fra frivillige

  Mød nogle af vores frivillige og hør, hvad deres arbejde går ud på, og hvorfor de vælger at hjælpe andre - helt frivilligt.

  Mød Helle, frivillig i Gulkrogscentret - et aktivitetscenter for ældre

 • Hvor kan jeg blive frivillig?

  Hundredevis af frivillige yder hver dag en stor og engageret indsats for Vejle Kommunes borgere: Børn, ældre, socialt udsatte. Andre giver en hjælpende hånd i forbindelse med kriser (fx oversvømmelser) eller større kultur- og sportsarrangementer (fx cykelløb). 

  Se, hvor du kan være med til at gøre en forskel, og hvilke opgaver du kan løse:

  Frivillig i kommunens beredskab og under kriser

  Frivillig på børne- og ungeområdet

  Frivillig på social- og sundhedsområdet

  Frivillig på det grønne område

  Frivillig inden for idræt, sport og fritid

  Frivillig i dit lokalområde

Sidst opdateret: