Hvert år yder mange mennesker i Vejle Kommune en stor og engageret indsats - ganske frivilligt. Det arbejde anerkender Vejle Kommune årligt ved at uddele en pris til en ildsjæl på Voksenområdet og Seniorområdet.

Overalt i Vejle Kommune knokler de frivillige og løser mange vigtige opgaver. Kender du en frivillig, der fortjener en anerkendelse og et ekstra skulderklap for sin indsats på det frivillige, sociale område, så send Frivilligrådet dit forslag.

Det kan være en, der har gjort en vigtig indsats i bestyrelsen eller foreningen. Måske har vedkommende skaffet flere frivillige eller puljepenge, sat nye initiativer i værk til f.eks. at få isolerede eller ensomme inviteret med til at deltage i aktiviteter - måske endda hjulpet dem til selv at blive frivillige. Begrundelserne kan være mange.

Frivilligpriserne uddeles årligt på Frivillig Fredag, hvor Vejle Kommune holder en Frivilligfest.

I år bliver Frivilligfesten afholdt fredag den 29. september i Bygningen i Vejle. Kommer du fra en frivillig, social forening i Vejle Kommune, kan du melde dig og max 3 andre fra din forening til Frivilligfesten 2023

 

Fristen for at indstille din kandidat til Frivilligprisen 2023 er udløbet.

Tidligere års vindere af Frivilligprisen

2022

Seniorområdet: Rita Tang – Plejecenter Bakkeager
Voksenområdet: Hemming Dalsgaard , Frivillig Kirkens Korshær

2021

Seniorområdet: Betty Rosenlund, Egtvedgruppen - Ældre hjælper ældre
Voksenområdet: Kirsten Dalager for sit arbejde med en gruppe af syriske piger mellem 16 og 19 år for at tale om uddannelse, livet i Danmark og udfordringer, og sit mangeårige arbejde i Red Barnet, Gigtforeningen, Vejle Krisecenter, Bedre Psykiatri og som frivillig mentor i det tværkulturelle kvindenetværk Wi-can.

2020

Voksenområdet: Susanne Clausen, BROEN Vejle
Seniorområdet: Edith Dall-Hansen, for sin utrættelige indsats som frivillig i mere end 50 år. Hun har både været besøgsven, hjulpet rumænske børnehjemsbørn, fået udsatte, skoletrætte unge ud af sengen om morgenen og kørt demensramte til aktiviteter.

2019

Seniorområdet: Harry Bank, Plejecenter Holmegårdens Venner.
Voksenområdet: Lissy Kristensen, Cafe Parasollen

2018

Tove Thisgaard, Parkhuset, Give

2017

Jytte Nielsen, Ældre hjælper ældre, Egtved

2016

Ruth Petersen, Klub 92 i Givskud, Givskud Kultur og Aktivitetscenters bestyrelse

2015

Lillian-Marie Jakobsen, Sct. Maria Hospice

Sidst opdateret: