Vejle Kammermusik Festival 2024 skydes i gang med en åbningskoncert, der med sikkerhed bliver en fantastisk oplevelse i Kammermusikkens tegn!

Tekst 'Phillip Faber & Trio con Brio'. Billeder af Phillip Faber og de tre medlemmer af Trio con Brio

Vejle Kammermusikfestivals åbningskoncert

 

Dato: 3. juni

Tid: 18.45

Sted: Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle

Billetter kan købes gennem Vejle Musikteaters hjemmeside

 

Til den officielle åbning af Vejle Kammermusikfestival kan du opleve nogle af Danmarks mest velrenommerede navne inden for kammermusik, Phillip Faber og Trio Con Brio. Aftenen vil byde på fællessang med Philip Faber, hvor I som publikum inviteres til at synges med på danske sange vi alle kender. Efter fællessang vil Trio Con Brio byde på en koncert med flere stykker fra Sergei Prokofievs ballet ’Romeo og Julie’, foruden stykker af Dmitrij Sjostakovitj og Ludwig van Beethoven.

Der er således lagt op til en dejlig aften, hvor fællessang og kammermusik forenes.

Koncerten er for alle, der har lyst til en aften med fællessang og klassisk musik.

 

Phillip Faber

Phillip Faber er en af Danmarks førende dirigenter og komponister, og mange i Danmark kender ham som vært i programmer som ’Fællessang – hver for sig’ og ’Den klassiske musikquiz’.

Denne aften vil du opleve Phillip Faber inddrage publikum i fællessang af danske sange vi alle kender.

 

Trio Con Brio

 

Trio Con Brio, som genkendes som et af verdens bedste klaverensembler.

Trioen består af violinisten Soo-Jin Hong og cellisten Soo-Kyung Hong fra Sydkorea og pianisten Jens Elvekjær fra Danmark. I år har trioen 25 års jubilæum, og har gennem årene vundet store priser og anerkendelse.

Om Vejle Kammermusikfestival

Eventet er en del af Vejle Kammermusikfestival 2024, som officielt løber fra d. 3.-9. juni med få arrangementer inden. Festivalen har til formål at sætte koncerter i nye rammer og unikke omgivelser, for at skabe en oplevelse med klassisk musik ud over det sædvanlige. Vejle Kammermusikfestival er ikke kun en begivenhed, men en rejse ind i en verden af unikke lydlandskaber, meningsfulde fællesskaber og kunstneriske udfoldelser. Du inviteres til at deltage i denne musikalske rejse, hvor tradition møder innovation, og hvor publikum er med til at forme fremtiden for klassisk musik i Vejle.

 

Vi er støttet af

Vejle Kammermusik Festival har modtaget økonomisk støtte fra Solist Foreningen af 1921, Beckett-Fonden William Demant fonden, Statens Kunstfond og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

Festivalen er ligeledes utrolig taknemmelige for vores dygtige samarbejdspartnere, som har været med til at bidrage til de unikke musikoplevelser. Vores samarbejdspartnere er Givskud Zoo og Thyregod svømmehal.

Grafik med fondslogoer: Solist Foreningen, Becket-Fonden, William Demant Fonden, Statens Kunstfond & Aage og Johanne Louis-Hansens Fond
Sidst opdateret: