D. 14. marts er der filmvisning og foredrag på Værket. Temaet er dyreetik, hvor I sammen skal dykke ned i, hvad livet er værd, om mennesker er mere værd end dyr, og hvad dyreetik egentlig er for noget.

Filmen I skal se er nomineret til hovedkonkurrencen på årets CPH:DOX. Filmen er en personlig undersøgelse af, hvad liv egentlig er, og udspringer af den globalt omstridte og følelsesladede sag om aflivningen af giraffen Marius i Københavns Zoo.
Filmen rejser spørgsmål om, hvad der definerer den menneskelige forbindelse til andre arter her på jorden; hvorfor betyder nogle former af liv mere for os end andre; hvordan er forskellige former for liv forbundet?

 

PROGRAM:

  • Foredrag: "Dyreetik - et oplæg om, hvordan vi kan gøre en forskel for dyrene" v. Nicolai Dahl
  • FILM: "Life & Other Problems"
  • Drøftelse af aftenens temaer

 

GRATIS ENTRÉ - alle er velkomne!
D. 14. marts - kl. 19.00
Ved Vandværket 1, i Vejle

Værket er Vejles ungehus. I huset finder du fede events fra koncerter og talks til brætspilscafé og fredagsbar. Fælles for disse events er at de er målrettet Vejles unge. Alle i alderen 15-25 år er velkomne, hvis de enten bor eller er under uddannelse i kommunen.

På Værket har du også mulighed for at booke det professionelle musikstudie, som rummer alt, du skal bruge for at producere musik.

Hvis du har en god idé, som er målrettet unge i Vejle, har du mulighed for at søge midler til at udføre din idé. Puljen er kaldet Skaberværket-puljen og kan søges at unge mellem 15 og 25 år.

Sidst opdateret: