Oplev Frederik Cilius og Mathias Hammer, de velkendte klassiske musikværter, under Vejle Kammermusikfestival i Vejle Musikteater.

Tekst 'Hammer & Cilius', billede af de to musikere i en sofa

Hammer & Cilius i Vejle Musikteater

 

Tid: 19.30

Sted: Vejle Musikteater

Pris: 145-250 kr.

 

Oplev Frederik Cilius og Mathias Hammer, de velkendte klassiske musikværter, under Vejle Kammermusikfestival i Vejle Musikteater. Disse fagnørder vil guide dig gennem 500 års musikhistorie på blot fem kvarter! Kendt som holdkaptajner i 'Den Klassiske Musikquiz' på DR2 og som værter for 'Hammer og Cilius' på P2, kombinerer de deres musikalske viden med underholdning og humor. En unik chance for at opleve klassisk musik på en levende og tilgængelig måde.

Om Vejle Kammermusikfestival

Eventet er en del af Vejle Kammermusikfestival 2024, som officielt løber fra d. 3.-9. juni med få arrangementer inden. Festivalen har til formål at sætte koncerter i nye rammer og unikke omgivelser, for at skabe en oplevelse med klassisk musik ud over det sædvanlige. Vejle Kammermusikfestival er ikke kun en begivenhed, men en rejse ind i en verden af unikke lydlandskaber, meningsfulde fællesskaber og kunstneriske udfoldelser. Du inviteres til at deltage i denne musikalske rejse, hvor tradition møder innovation, og hvor publikum er med til at forme fremtiden for klassisk musik i Vejle.

 

Vi er støttet af

Vejle Kammermusik Festival har modtaget økonomisk støtte fra Solist Foreningen af 1921, Beckett-Fonden William Demant fonden, Statens Kunstfond og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

Festivalen er ligeledes utrolig taknemmelige for vores dygtige samarbejdspartnere, som har været med til at bidrage til de unikke musikoplevelser. Vores samarbejdspartnere er Givskud Zoo og Thyregod svømmehal.

Grafik med fondslogoer: Solist Foreningen, Becket-Fonden, William Demant Fonden, Statens Kunstfond & Aage og Johanne Louis-Hansens Fond
Sidst opdateret: