Lyt til smukke klassiske værker i de historiske rammer i Vejles gamle teaterbygning, når NOVO Quartet udfolder både Beethoven og Caroline Shaw for deres publikum.

Tekst: Novo Quartet. Billede af gruppen med 4 medlemmer.

Harmonier gennem århundreder med NOVO Quartet

 

Dato: 7. juni

Tid: 17.00-18.00

Sted: Vejle Gamle Teater, Banegårdspladsen 4, 7100 Vejle

Pris: 70 kr.

 

Velkommen til en stemningsfuld aften i smukke rammer i Vejles Gamle Teater.

Her præsenterer vi en musikalsk oplevelse, hvor fortid og nutid forenes i en symfoni af lyd og arkitektur. I den historiske bygnings gamle teatersal vil den unge og talentfulde strygerkvartet, NOVO Quartet, præsentere dig for kammermusikken.

På repertoiret ved denne koncert vil vi dykke ned i historiens skatkammer og udforske et 200 år gammelt mesterværk. Et værk der har stået tidens prøve og som tåler at blive præsenteret med ungdommelig energi. Som en forfriskende kontrast til fortidens toner vil NOVO Quartet også præsentere et værk skabt af vores egen tid og generation.

Så vær med når vi træder ind i denne historiske bygnings helt særlige atmosfære, og oplev en aften, hvor fortid møder nutid, og hvor musikken forener os på tværs af generationer.

Om Vejle Kammermusikfestival

Eventet er en del af Vejle Kammermusikfestival 2024, som officielt løber fra d. 3.-9. juni med få arrangementer inden. Festivalen har til formål at sætte koncerter i nye rammer og unikke omgivelser, for at skabe en oplevelse med klassisk musik ud over det sædvanlige. Vejle Kammermusikfestival er ikke kun en begivenhed, men en rejse ind i en verden af unikke lydlandskaber, meningsfulde fællesskaber og kunstneriske udfoldelser. Du inviteres til at deltage i denne musikalske rejse, hvor tradition møder innovation, og hvor publikum er med til at forme fremtiden for klassisk musik i Vejle.

 

Vi er støttet af

Vejle Kammermusik Festival har modtaget økonomisk støtte fra Solist Foreningen af 1921, Beckett-Fonden William Demant fonden, Statens Kunstfond og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

Festivalen er ligeledes utrolig taknemmelige for vores dygtige samarbejdspartnere, som har været med til at bidrage til de unikke musikoplevelser. Vores samarbejdspartnere er Givskud Zoo og Thyregod svømmehal.

Grafik med fondslogoer: Solist Foreningen, Becket-Fonden, William Demant Fonden, Statens Kunstfond & Aage og Johanne Louis-Hansens Fond
Sidst opdateret: