Ta' med på en musikalsk vandring. Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder og sætter lys og lyd på vintermørket. I år danner det gamle atletik-stadion, det nye fodbold-stadion og Nørreskoven de fysiske rammer for koncerterne.

Rød baggrund med skitser af træer og en stedsmarkør foran teksten Locumskoncerter

Tid: 2. februar kl. 18.30-21.30
Mødested: Nørreskoven v. Vejle Atletik Stadion, Roms Hule 6, Vejle
Pris: 350 kr. inkl. mad og drikke. (300 kr. for medlemmer af Engelsholm Musik & Kultur)
OBS: kun 300 billetter til salg

Ved ankomsten kl. 18.30 inddeles gæsterne i tre grupper med hver sin fører og vandrer derefter rundt mellem de forskellige koncertsteder og møder undervejs på ruten spændende, tankevækkende og rørende momenter og installationer.

Husk varmt tøj og godt fodtøj da meget af aftenen foregår udendørs. Ruten er samlet set et par km. hele vejen rundt.

Kunstnere og lokationer:

 • Kira Skov | Gorilla Park | Varme drikke

  Gorilla Parkens klatrebaner i Nørreskoven kommer i sving som bagtapet for lyssætning og visuel kunst på en vandring ned gennem skoven, hvor Kira Skov vil optræde med sin trio på en træscene ved Gorilla Parkens indgang.

  Her serveres varme drikkevarer i form af glühwein, varm kakao, kaffe og the.

 • AYO | Det gamle atletik stadion | Stadion-platte a la Locumskoncerter

  I cafeteriet på det gamle atletik stadion vil der blive serveret aftensmad for alle gæster – en ny fortolkning og gourmet-version af stadion platten i en version for både kødspisere og vegetarer / veganere, ligesom det lokale bryggeri Bøgedal Brew vil stå for specialøl til gæsterne.

  Samtidig med at man spiser, vil man få serveret lækre elektroniske toner fra den fremadstormende kunstner AYO, som placeret udendørs midt på det gamle atletikstadion skaber sin musik bl.a. ved hjælp af elektroder, der fanger de elektriske signaler fra potteplanter og baljer med vand, som transmitteres op til gæsterne i cafeteriet.

  Frivillige fra VB Museum åbner samtidig dørene for gæsterne til det unikke fodboldmuseum i samme bygning, hvor man gennem klubbens over 130 årige historie har opbygget en enestående samling af genstande.

 • Sergii Melnychenko | Det nye VB Stadion

  I fanzonen på det nye VB stadion bliver gæsterne mødt af olietønder med ild i og flot lyssætning, og musikalsk præsenteres man for et møde mellem den ukrainske sanger Sergii Melnychenko og den danske folkemusikgruppe Vaev. De vil spille en blanding af ukrainske folkesange og nyskabt dansk folkemusik med et elektronisk twist – folktronica.

Om konceptet Locumkoncerter:

Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder i byrummet og sætter lys og lyd på vintermørket i Vejle. Musikken er dansk og stederne usædvanlige, fx en nedlagt industribygning, et stjerne-observatorium, et kunstmuseum, en mølle, en bokseklub…. Idéen er, at de usædvanlige locations (locum er latin for sted) vil tiltrække et publikum som ellers ikke nødvendigvis kommer for musikken og at musikken omvendt vil trække lokale borgere til steder i byen, de ikke kendte.

Locumskoncerter arrangeres i 2023 i et samarbejde mellem Engelsholm Musik & Kultur, Vejle Kommune, Vejle Boldklub, VB Museum, Gorilla Park Vejle, Bygningen Vejle, fotograf, lys- og lydkunstner Morten Elsborg og visuel kunstner Berit Lysdal Bærentsen.

Sidst opdateret: