Ta' med på en musikalsk vandring. Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder og sætter lys og lyd på vintermørket. I år danner det tidligere Hotel Australia rammen om begivenhederne.

Blå grafik med det gamle Hotel Australia

I år danner det tidligere Hotel Australia og kælderen under det gamle Lido Teater rammen om Locumskoncerterne 2024.

Koncerterne foregår i to hold, der efter ankomst og fællessang, ledes fra den ene koncertlokation til den næste. Her vil rammerne for den enkelte lokation være kunstnerisk udsmykket til både at understøtte lokalernes historie og den musikalske oplevelse. En oplevelse, der i år har vidt forskellig karakter, spændende fra klassisk poetisk dansk sangskrivning til hårdpumpet rap.

Dato:

21. marts 2024

Billetter:

Du kan købe billetter med og uden spisning 

Vælg mellem:

Kl. 18:00 Aftensmad på Hotel Australia/Hotel CABINN + koncerter: 325 kr. + gebyr
Der serveres en ret med udgangspunkt i det gamle Hotel Australias menukort.

Kl. 19:30 Koncerter (uden aftensmad): 230 kr. + gebyr 

OBS:
kun 140 billetter til salg

Oplevelser og lokationer i 2024

 • Mere info på vej | Søndertorv

  Mere info på vej

 • ”Tid” af Rasmus Nielsen / Kunsthal Vejles RUM21

  Rasmus Nielsens lysinstallation "TID" er en sanselig abstraktion over begrebet tid.

  “TID” tager udgangspunkt i en nyligt startet intuitiv arbejdsproces, hvor Rasmus Nielsen eksperimenterer med at dekonstruere AI(kunstig intelligens) genereret materiale, som efterfølgende bliver inkorporeret, som del af hans fysiske værker. 

  Installationen er bygget op i lag af bemalede tekstiler som i samspil med AI genererede elementer og lyskilder, resulterer i et sanseligt værk, med taktile kvaliteter, som skifter karakter i løbet af døgnets 24 timer.

  “TID”  stiller spørgsmål ved kunstens rolle og ophav, og til hvem der i sidste ende er håndværkeren og hjernen bag værkerne, i en tid hvor AI bliver mere udbredt og integreret del af samfundet.  

 • Signe Svendsen | Hotel Australia (Hotel Cabinn)

  Hotel Australia, som i dag er Hotel Cabinn, vil I blive taget tilbage i tiden, til hotellets storhedstid. Hotellet indrettes med gamle møbler, og vil danne rammen omkring den danske sanger og sangskriver Signe Svendsen.

  Hun har en magisk evne til at gøre det sårbare til noget, vi kan være fælles om og dykker ubesværet ned i kærlighedens vildveje og voksenlivets trakasserier med et helende nærvær og en særegen autenticitet.

  SOLO på scenen er hun en sikker entertainer, der bruger tid på fortællinger og betragtninger mellem sangene.

 • Pede B | Lido Fitness

  I kælderen hos Lido Fitness, hvor miljøet er råt, vil I opleve den danske rapper Pede B.

  Med et omfattende og anmelderrost bagkatalog, udsolgte shows i hele landet og adskillige danmarksmesterskabet i freestylerap er Pede B en af genrens største entertainere.

  Forbered dig på et liveshow med nye og gamle numre, smittende energi, høj publikumskontakt og improviserede rim, når den ukronede konge af scenen starter festen. Pede B har desuden nogle af landets mest dedikerede fans, så der er garanti for vild stemning.

Om konceptet Locumkoncerter:

Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder i byrummet og sætter lys og lyd på vintermørket i Vejle. Musikken er dansk og stederne usædvanlige, fx en nedlagt industribygning, et stjerne-observatorium, et kunstmuseum, en mølle, en bokseklub ... Idéen er, at de usædvanlige locations (locum er latin for sted) vil tiltrække et publikum som ellers ikke nødvendigvis kommer for musikken og at musikken omvendt vil trække lokale borgere til steder i byen, de ikke kendte.

Locumskoncerter arrangeres i 2024 af Vejle Kommune i et samarbejde med Bygningen Vejle, Visens Venner, Vejle Amatørscene og visuel kunstner Berit Lysdal Bærentsen.

Sidst opdateret: