Værket fejrer skudåret med jazz for unge d. 29. februar

Til denne skudårskoncert får Værket besøg af Antonio Dayyani og hans sextet, som i løbet af kort tid har etableret sig som en helt original spiller på den moderne, danske jazzscene.
“Uden tvivl en af årets debutplader” skrev Niels Overgård bl.a. om "Herfra kan det kun gå to veje" – debutalbummet fra Antonio Dayyani, der udkom i sommeren 2022 og hurtigt manifesterede sin kvalitet ved rosende anmeldelser, begejstrede publikummer over hele landet og masser af airplays på DR P8 Jazz. Albummet var desuden at finde på Jazznyts liste over de 10 bedste danske jazzudgivelser i 2022.
”Numrene er lyrisk og nordisk inspirerede med en tilbagelænet, organisk, skramlet og tiltalende lyd. Vi inviteres indenfor i Dayyani’s hjem med musik og omsluttes af den gode stemning.” (Jazznyt)
Antonio Dayyani’s talentfulde, unge sextet består af enestående musikere fra hjembyen Aarhus.
Antonio Dayyani – trommer
Andrea Maagaard - piano
Harald Hagelskjær – kontrabas
Jon Askjær – trompet, flugelhorn
Cahlo Heyman – guitar
Magnus Tækker – pedal-steele
D. 29. februar - kl. 20.00
Ved Vandværket 1, i Vejle
Billetter:
40,- inkl. drikkevarer

Værket er Vejles ungehus. I huset finder du fede events fra koncerter og talks til brætspilscafé og fredagsbar. Fælles for disse events er at de er målrettet Vejles unge. Alle i alderen 15-25 år er velkomne, hvis de enten bor eller er under uddannelse i kommunen.

På Værket har du også mulighed for at booke det professionelle musikstudie, som rummer alt, du skal bruge for at producere musik.

Hvis du har en god idé, som er målrettet unge i Vejle, har du mulighed for at søge midler til at udføre din idé. Puljen er kaldet Skaberværket-puljen og kan søges at unge mellem 15 og 25 år.

Sidst opdateret: