Oplev et helt unik koncertformat i historiske rammer, når Vejle Kammermusikfestival inviterer dig indenfor i Jacob Gades barndomshjem til musik og historiefortælling.

Tekst: Stuekoncert i Jacob Gades barndomshjem. Billeder af violinisten Kaya Kato Møller og Jacob Gade ekspert Jørgen Gram Christensen.

Stuekoncert i Jacob Gades barndomshjem

 

Dato: 8. juni

Tid: 15.00-15.45 & 17.00-17.45

Sted: Langelinie 7, 7100 Vejle

Pris: 50-95 kr. (begrænset antal)


Til arrangementet kan du møde Jacob Gade ekspert Jørgen Gram Christensen, som vil dele ud af sine vidunderlige fortællinger med afsæt i sin bog ”Jacob Gade: Et eventyr i musik”. Du vil også kunne møde Mads og Heidi, som bor på Langelinie 7, og kan fortælle hvad der er bevaret fra dengang Jacob Gade var i huset.

Som musikalsk indslag har vi selvfølgelig valgt en tidligere vinder af Jacob Gade Legatet, som der som bekendt er finansieret af det verdensberømte værk ”Tango Jalousie”. Vi glæder os til at kunne præsentere violinisten Kaya Kato Møller, som har fuld fart på karrieren. Kaya spillede første gang med DR symfoniorkesteret som 8 årig, og har sidenhen spillet flere steder i verden, blandt andet Carnegie Hall. Hun har vundet adskillige nationale og internationale priser som solist, og med NOVO Strygekvartet som er baseret i København og Wien.

Kaya vil blandt andet spille ”Tango Jalousie” og ”Hjertets Serenade” af Jacob Gade, akkompagneret af pianist Andreas Thrane.

Vi glæder os til at se dig til denne festlighed af et arrangement.

Om Vejle Kammermusikfestival

Eventet er en del af Vejle Kammermusikfestival 2024, som officielt løber fra d. 3.-9. juni med få arrangementer inden. Festivalen har til formål at sætte koncerter i nye rammer og unikke omgivelser, for at skabe en oplevelse med klassisk musik ud over det sædvanlige. Vejle Kammermusikfestival er ikke kun en begivenhed, men en rejse ind i en verden af unikke lydlandskaber, meningsfulde fællesskaber og kunstneriske udfoldelser. Du inviteres til at deltage i denne musikalske rejse, hvor tradition møder innovation, og hvor publikum er med til at forme fremtiden for klassisk musik i Vejle.

 

Vi er støttet af

Vejle Kammermusik Festival har modtaget økonomisk støtte fra Solist Foreningen af 1921, Beckett-Fonden William Demant fonden, Statens Kunstfond og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

Festivalen er ligeledes utrolig taknemmelige for vores dygtige samarbejdspartnere, som har været med til at bidrage til de unikke musikoplevelser. Vores samarbejdspartnere er Givskud Zoo og Thyregod svømmehal.

Grafik med fondslogoer: Solist Foreningen, Becket-Fonden, William Demant Fonden, Statens Kunstfond & Aage og Johanne Louis-Hansens Fond
Sidst opdateret: