Sæt kryds i kalenderen den 21. september, hvor du i Spinderihallerne kan se og høre om de velfærdsteknologier, vi arbejder med på handicap-, psykiatri-, senior- og sundhedsområdet for at give dig som borger eller medarbejder en bedre hverdag.

Velfærdsteknologi på Teknologimessen 2019

Teknologimessen er for alle. Du er velkommen, hvad enten du er borger, pårørende, politiker, studerende, medlem af et råd eller en forening eller ansat. Og det er helt gratis at deltage.

Teknologimessen består af en række stande, hvor medarbejdere fortæller om og deler sine erfaringer med teknologierne. Du kan for eksempel opleve teknologier til borgere med demens, prøve Virtual Reality briller, få en tur i en handicapvenlig cykel og høre om AktivSammen - en portal til at finde fællesskaber. Herudover kan du høre om rådenes arbejde og deltage i konkurrencer om lækre præmier.

Sted

Spinderihallerne Spinderigade 11, 7100 Vejle

Program

  • Kl. 14.30: Ankomst med kaffe og kage
  • Kl. 14.45: Velkomst v. Velfærdsdirektør Anne Mette Lund
  • Kl. 14.45: Gå rundt imellem standene
  • Kl. 17.20: Tak for i dag v. Velfærdsdirektør Anne Mette Lund

Praktisk information

Der er gratis p-pladser rundt omkring Spinderihallerne og i gå afstand er der betalingsparkering ved Skolegade 1 og Parkeringshuset Albert, Anlæget 24.

Tilmelding til Teknologimesse 2023

Tak for din tilmelding. Du/I er nu tilmeldt Teknologimesse 2023 den 21. september fra kl. 14.30-17.30. Vi glæder os til at se dig/jer i Spinderihallerne, 7100 Vejle.

Tilmelding til Teknologimessen 2023

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Sidst opdateret: