Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om test og nye restriktioner


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Adgang til­ genbrugspladsen­ med G'Bizz

Hvis du har en virksomhed (et CVR nummer) - og gerne vil aflevere dit erhvervsaffald på genbrugspladserne i Vejle Kommune - skal du være tilmeldt G'Bizz ordningen.

 • Hvad er G-Bizz?

  Hvis din virksomhed vil aflevere affald på genbrugspladserne i Vejle Kommune, skal virksomhedens køretøjer være tilmeldt Vejle Kommunes G’Bizz-ordning, inden de besøger genbrugspladserne første gang. Alle CVR-registrerede køretøjer bliver registreret via nummerpladescanner.
  Med G’Bizz-ordningen betaler din virksomhed pr. besøg på genbrugspladserne. Hvis
  virksomheden afleverer farligt affald, betaler den desuden et beløb pr. kilo farligt affald.

   

 • Hvilke køretøjer har adgang til genbrugspladserne?

  Alle køretøjer med en totalvægt på maksimalt 3500 kg har adgang til genbrugspladserne. Du må gerne hægte en trailer på dit køretøj.

 • Hvordan ved jeg, om min tilmelding er registreret?

  Når du har udfyldt den elektroniske tilmelding og trykket på "send", skal du logge ind på siden via www.virk.dk med din virksomheds NemID.  Du modtager en mail med et link til, hvor du skal logge ind.

 • Hvorfor skal jeg oplyse mit kreditkortnummer eller mit kontonummer?

  Vejle Kommune har en ordning med automatisk "her og nu" betaling, hvor pengene trækkes fra en tilmeldt konto med det samme. Systemet svarer til det, du kender fra Dankortet - eller fra BroBizzen hos Sund & Bælt. Dette giver et minimum af administration - for både virksomheden og for AffaldGenbrug.
  Den automatiske betaling via G'Bizzen er bygget op omkring de samme sikkerhedssystemer som f.eks. BroBizzen.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg får nyt kreditkort eller nyt kontonummer?

  Du kan ændre dine oplysninger ved at logge ind på www.virk.dk med din virksomheds NemID. Ret oplysningerne, og tryk på "gem". Du ser nu en meddelelse om, at oplysningerne er ændret.

 • Kan jeg holde øje med, hvor ofte min virksomhed besøger genbrugspladserne?

  Så snart vi har registreret et besøg på genbrugspladserne i Vejle Kommune via nummerpladescanneren, kan du se den på din kontooversigt på din personlige G'Bizz side.

 • Kan flere af virksomhedens køretøjer bruge den samme G'Bizz?

  Virksomheden kan godt benytte samme G'Bizz til flere forskellige køretøjer, men vi anbefaler det ikke. Der er ingen grund til at dele en bizz, eftersom du gratis kan tilmelde alle de køretøjer, der er brug for, så længe tilmeldingen sker, inden du kører på genbrugspladsen første gang.

 • Er det frivilligt, om jeg vil være med i ordningen?

  Det er frivilligt, om man som virksomhed i Vejle Kommune, ønsker at gøre brug af kommunens genbrugspladser. Virksomheder, som gerne vil benytte genbrugspladserne, skal være tilmeldt G'Bizz ordningen

 • Hvad koster G'Bizz ordningen?

  Tilmeldingen til ordningen er gratis, hvis du tilmelder dig inden, du besøger genbrugspladsen første gang.

  Når din virksomhed er tilmeldt sender vi dig uden beregning en bizz for hvert køretøj, du har tilmeldt.
  Fremover skal du som virksomhed kun betale, når du benytter genbrugspladsen. Du finder alle priserne for brug af genbrugspladsen her.

 • Kan jeg bruge G'Bizzen til at køre ind på andre kommuners genbrugspladser?

  Nej, du kan ikke bruge G'Bizzen til at køre ind på andre kommuners genbrugspladser. G'Bizzen giver adgang til de fire genbrugspladser i Vejle Kommune.

 • Hvad er en affaldsbærende enhed?

  En affaldsbærende enhed er enten et køretøj eller en trailer. Du må gerne medbringe affald i to affaldsbærende enheder, så koster det bare et ekstra adgangsgebyr.
  Hvis du medbringer affald i dit køretøj, er det én affaldsbærende enhed. Hvis du medbringer affald i en trailer, men ikke i dit køretøj, er det ligeledes én affaldsbærende enhed. Hvis du både medbringer affald i køretøjet og på en trailer, er det to affaldsbærende enheder. 

 • Hvor stor må min firmabil være?

  Der er adgang til genbrugspladsen for køretøjer, der har totalvægt på op til 3500 kg + trailer. 

 • Skal offentlige institutioner ha' en G'Bizz?

  Ja, offentlige institutioner skal være tilmeldt G'Bizz ordningen. Offentlige institutioner betaler desuden et storskraldsgebyr, fordi de - i modsætning til andre virksomheder - har lov til at benytte Vejle Kommunes storskraldsordning. 

 • Hvad gør jeg med mit private affald?

  Det affald, du producerer som privatperson, skal du ikke betale for at aflevere på genbrugspladsen. Det har du betalt for via det storskraldsgebyr, du betaler som privatperson. Så når du afleverer familiens aflagte tøj, papemballagen fra en pakke cornflakes eller ungernes udtjente Playstation, lader du bare bizzen blive hjemme og kører på genbrugspladsen som privat borger. 

  Gulplade biler
  Kører du privat affald i en gulplade bil, skal den dog være frikøbt til privat anvendelse. Du kan købe et dagsbevis hos Skat.

  Fremvis dagsbeviset på genbrugspladsen, så bliver du ikke opkrævet noget for at aflevere affaldet. 

 • Hvad gør jeg med farligt affald?

  Som virksomhed i Vejle Kommune må du hvert år aflevere op til 200 kg farligt affald på genbrugspladsen.

 • Hvad gør jeg, når jeg skal bruge en kvittering på, hvad det er for typer farligt affald, jeg har afleveret?

  På www.affaldgenbrug.vejle.dk/deklaration kan du udfylde og printe et skema til deklaration af farligt affald. Deklarationen skal kvitteres af AffaldGenbrug ved aflevering af dit farlige affald.


  Når dit farlige affald er vejet ind til automatisk betaling (fra den konto, du har tilmeldt dig i G'Bizz ordningen, og hvor også adgangsgebyret bliver trukket fra), kan du få udskrevet en bon med totalvægten på det afleverede affald. Der bliver desuden sendt en kvitteringsmail til den tilmeldte email.

Kontakt AffaldGenbrug

Vestre Engvej 70, 7100 Vejle
Tlf. 76 81 28 00
 • Telefontid
 • Mandag til torsdag 8.00-15.00
 • Fredag 8.00-14.00

E-mail: affaldgenbrug@vejle.dk

 • Fremmøde
 • Mandag til torsdag 8.00-15.30
 • Fredag 8.00-15.00

Sidst opdateret: 14. september 2020