Måske skal din virksomhed bygges på en af de mange byggegrunde, der sælges gennem private eller ejendomsmæglerne.

Vejle

 • Roskildevej

  10.313 m² erhvervsgrund beliggende Roskildevej 3, Vejle til salg. Kloaktilslutningsbidrag er betalt. Pris kr. 1.420.000 Ejendommen er omfattet af kommuneplanens delområde 1.6.E.8 og lokalplan nr. 117, der bl.a. bestemmer følgende for det pågældende område: Området må kun anvendes til regionale erhvervsformål, såsom større fremstillings-, service-og lagervirksomhed, herunder virksomheder med særlige transportbehov. Der henvises i øvrigt til kommuneplanen og lokalplanen.

  Navn: Klaus Holmstoel, Colliers International

  Tlf.nr.: 20453058

  Mail:
  klaus.holmstoel@colliers.com

  Hjemmeside: 

  https://www.colliers.com/da-dk/ejendomme/ubebygget-erhvervsgrund-vejle-s%C3%A6lges/dnk-roskildevej-3-7100-vejle/dnk59001030

   

   

   

   

 • Norgesvej

  51.165 m² erhvervsgrund beliggende Norgesvej 2, Vejle til salg. Kloaktilslutningsbidrag er betalt. Pris kr. 11.000.475 + moms. Ejendommen er omfattet af lokalplan nr. 5, der bl.a. bestemmer, at området kun må anvendes til erhvervsformål.

  Der må kun opføres eller indrettes bebyggelse til eller udføres erhverv som følgende: Lettere industri, lager og værkstedsvirksomhed.

  Området må endvidere anvendes til service‐ og forretningsvirksomhed, som har tilknytning til de pågældende erhverv.

  Navn: Klaus Holmstoel, Colliers International

  Tlf.nr.: 20453058

  Mail:
  klaus.holmstoel@colliers.com

  Hjemmeside
  https://www.colliers.com/da-dk/ejendomme/attraktiv-erhvervsgrund-vejle-s%C3%A6lges/dnk-norgesvej-2-7100-vejle/dnk59001542

 • Ryttervangen

  I næsten et færdigudbygget erhvervsområde nær motorvejstilkørsel ved den Midtjyske Motorvej er denne grund beliggende.

  Området er beliggende i udkanten af Give by i et område med mange forskellige erhvervsvirksomheder. Der er kun ca. 2 km. til Give midtby, ligesom der er få hundrede meter til motorvejstilkørsel på den Midtjyske Motorvej. Fra Give er der ca. 25-30 min. kørsel til Vejle eller Herning og Billund eller Brande nås på ca. 15 min. kørsel. I Give er ligeledes togstation med timetog i retning dels mod Herning og dels mod Vejle.

  Grunden er på 3.600 m².

  Navn: Maiken Nørtoft, RealMæglerne Erhverv Midt- og Sydvestjylland ApS

  Mail:
  mai@mailreal.dk

  Hjemmeside:
  https://www.realmaeglerne.dk/erhverv/bolig/904-4487-ryttervangen-29

Har du også en udstykning, vi skal omtale på kommunens hjemmeside?

Sidst opdateret: