Et godt netværk er en af grundpillerne i din virksomhed. Det kan hjælpe dig med din udvikling og skabe vækst i din virksomhed.

Find eksempler på erhvervsnetværk her:

 • AKTIVerhverv

  Erhvervsforeningen AKTIVerhverv optager erhvervsdrivende i og omkring Vejle Ådal, som mener, at foreningen repræsenterer deres interesser. Foreningens vision er at være interesseorganisation for erhvervsvirksomheder Vejle Ådal.

  Læs mere om AKTIVerhverv her.

 • Business Vejle

  I Business Vejle mødes nye og etablerede forretningsfolk på tværs af brancher og aldre. Det giver mulighed for både nytænkning og erfaringsudveksling til gavn for forretningen og styrker engagementet i det lokale område.

  Læs mere om Business Vejle her.

 • City Vejle

  City Vejle er én af Danmarks største cityforeninger, der forener byens kædebutikker, specialbutikker og centre i et stærkt fællesskab.

  Cityforeningen er en uafhængig organisation, der repræsenterer detailhandlen og erhvervslivet bredt, og med kommunikation, pr, markedsføring og events skaber et stærkt fundament for byens detailhandel.

  Læs mere om City Vejle her

 • CONNECT Denmark

  CONNECT Denmark er en non-profit forening, der siden år 2000 har været med til
  at udvikle flere tusinde danske vækstvirksomheder.

  CONNECT Denmark hjælper med rådgivning og kapitalfremskaffelse. 

  Læs mere om CONNECT Denmark her

 • Fødevareklubben

  Fødevareklubbens formål er med udgangspunkt i fødevareindustrien og relaterede virksomheder at styrke fødevareindustriens erhvervsmæssige stilling. Og at formidle viden og erfaring om emner af fælles interesse. 

  For at opfylde dette formål tilbyder klubben medlemmerne deltagelse i f. eks. nyhedsformidlende arrangementer, temamøder, messerejser, virksomhedsbesøg, erfagrupper og udviklingsprojekter.

  Fødevareklubbens medlemmer er virksomheder, private og offentlige institutioner samt myndigheder, der har interesse i at udbygge fødevareindustriens position.

  Læs mere om Fødevareklubben her.

 • Iværksætternetværk

  Du finder stærke iværksætternetværk i iværksætterhusene rundt om i Vejle Kommune.

  Fælles for iværksætterhusene er, at de danner gode rammer for iværksættere og start-ups, og kobler dig med andre relevante virksomheder. 

 • Madværket

  Madværket henvender sig til dig, som arbejder med fødevarer eller bæredygtighed, som har passion for råvarer med lokalt afsæt, eller som arbejder med fusioner mellem mad og design. Du kan være en del af netværket, som iværksætter, fødevarebevidst forbruger eller kommende producent.

  Madværkets styrke er vores netværk af medlemmer med fingeren på pulsen indenfor fødevarer – producenter, madværkere, gastronomibutikker, kokke, hoteller og restauranter, fødevarekonsulenter og forbrugere.

  Madværket vil skabe stolthed over og kendskab til de lokale fødevarer i Trekantområdet og skabe nye fødevarer, madoplevelser og ny gastronomi.

  Læs mere om Madværket her.

 • MeetingVejle

  Konferencelokaler, overnatning og oplevelser. Vejles mange professionelle mødesteder står klar til at give jer den bedste møde- eller konferenceoplevelse.

  Hvad enten I foretrækker at holde jeres møde eller konference i hjertet af byen med adgang til byliv og shopping, eller I gerne vil omgives og inspireres af Vejles skønne natur ved Vejle Fjord eller i Vejle Ådal, så har MeetingVejle stedet til jeres næste møde eller konference.

  Vejle har en samlet kapacitet på mere end 1.350 hotelværelser, og vores venues kan rumme op til 2.000 deltagere.

  Læs mere om MeetingVejle her.

 • nBoard - en rekrutteringsplatform for bestyrelser og advisory boards

  nBoard er Nordens største rekrutteringsplatform for bestyrelser og advisory boards.

  nBoard kæmper for at skabe en bestyrelseskultur 2.0, igennem fuld transparens og professionalisme.

  I løbet af de seneste år har nBoard onboardet tusindvis af kompetente kandidater og hjulpet hundredvis af virksomheder via deres digitale platform.

  Find mere information om nBoards her.

 • Netværk for socialøkonomiske virksomheder

  Netværket for socialøkonomiske virksomheder mødes om inspirationsoplæg, drøftelser og ideudveksling. Emner som økonomi, forretningsmodel og samarbejdsformer er på dagsordenen.

  Netværket har cirka 50 medlemmer. Medlemmerne er virksomheder, offentlige ansatte og borgere. Netværket mødes 3-4 gange årligt. 

  Vil du gerne vide mere om netværket, så meld dig ind i Facebook-gruppen her og modtag invitation til næste netværksmøde.

 • RelationsNetværket

  RelationsNetværket er et uafhængigt netværk bestående af private og offentlige virksomheder. Netværket er et fællesskab, hvor virksomhederne har fokus på HR, ledelse, arbejdsglæde, forretning og social ansvarlighed. Netværket mødes 20-25 gange om året til netværksmøder. På møderne er der fokus på opbygning af relationer og deling af viden.

  Læs mere om RelationsNetværket her

 • Vejle Boldklub - VB Plus

  Vejle Boldklubs erhvervsnetværk VB Plus er et erhvervsnetværk for dig, der ønsker flere kundekontakter, og som vil sikre at netop din virksomhed bliver hørt, set og husket.

  Der er ca. 200 aktive virksomheder i VB Plus.

  Læs mere om Vejle Boldklub - VB Plus her.

 • VisitVejle

  VisitVejle Netværket er en attraktiv platform for markedsføringen af Vejle-Egnen. Netværket skaber synergi i markedsføringen af oplevelser og samler de gode kræfter i fælles initiativer.

  Som medlem af netværket får din virksomhed adgang til en attraktiv netværkspakke med blandt andet profilering af din virksomhed på VisitVejles hjemmeside, VisitDenmarks hjemmeside, VisitVejles oplevelsesapp, infoskærme og profilering i turistguiden 'Ferie i Vejle'.

  Netværket har 150 deltagere fra overnatningsvirksomheder til museer og attraktioner.

  Læs mere om VisitVejle her.

 • Vækstværk Vejle

  Vækstværk Vejle er Vejle Kommunes netværk for industrivirksomheder.

  Vores forskellige arrangementer og den løbende dialog har til formål, at facilitere og inspirere til samarbejde og derved udnytte hinandens kompetencer, skabe vækst og synergi for alle parter. Indholdet i vores netværksaktiviteter sammensættes i tæt samarbejde med virksomhederne.

  Læs mere om Vækstværk Vejle her.

Sidst opdateret: