Vejle Erhverv har særlig fokus på og viden indenfor blandt andet Grøn Teknologi, Fødevarer, Turisme, Kreativitet & Innovation og Teknologi & Design.

Se, hvad vi kan hjælpe med

 • Grøn teknologi - få sparring hos Green StartUp

  Er du grøn iværksætter, opfinder eller studerende med et projekt, kan du få gratis og uvildig sparring fra Green StartUp, så du kan komme i mål.

  Udvikling af grønne teknologivirksomheder projekter kræver viden, netværk og adgang til relevante samarbejdspartnere.

  Green StartUp tilbyder dig:

  • Sparring
  • Forretningsudvikling
  • Springboard via Connect Denmark
  • Faglig relevant netværk
  • Attraktivt iværksættermiljø med mulighed for at leje en skrivebordsplads

  Læs mere om Resilience House og Green Tech Center på greentechcenter.dk

 • Produktion - vækst og udvikling i lokale produktionsvirksomheder

  Dialog og samarbejde

  Vejle Erhverv tager altid udgangspunkt i de udfordringer og behov din virksomhed har. Vi samarbejder gerne om opgaver som for eksempel produktudvikling, produktion, procesoptimering, kommercialisering og internationalisering.

  Gennem dialog og samarbejde med din produktionsvirksomhed igangsætter og understøtter vi udviklingsprocesser, der fremmer jeres interesser og vækstmuligheder.

  Inspirerende netværk

  Vækstværk Vejle
  'Vækstværk Vejle' er Vejle Kommunes netværk for industrivirksomheder. Vores aktiviteter og den løbende dialog har til formål, at facilitere og inspirere til samarbejde og derved udnytte hinandens kompetencer, skabe vækst og synergi for alle parter.

  Indholdet i vores netværksaktiviteter sammensættes i tæt samarbejde med virksomhederne. I netværket er der bl.a. fokus på:

  • Industri 4.0
  • Resilience
  • Grøn teknologi
  • Cirkulær økonomi
  • Bæredygtig produktion
  • Produktudvikling og 3D print
  • Kvalificeret arbejdskraft

  Ønsker du at vide mere om netværket, så er du velkommen til at kontakte os.

  Netværk for bæredygtig produktion


  Netværk for bæredygtig produktion er et fagligt netværk for personer, der arbejder med produktion og grøn omstilling til dagligt. Netværket er for industrivirksomheder, der arbejder eller skal arbejde med grøn omstilling, i de 7 kommuner i Trekantområdet.

  I netværket kan du få mere viden og styrket dine kompetencer inden for nedbringelse af CO2, bæredygtig produktion, samt idéer til hvordan man kommunikerer det til omverdenen. Som deltager er du også selv med til at bestemme indhold for netværket, for at sikre mest muligt værdi for deltagerne.

  Møderne holdes på skift på virksomhederne. Møderne afholdes fra kl. 14-17, og har samme opbygning. På alle møder vil vi komme omkring:

  • Hvad handler det om (oplæg om emnet)
  • Hvilke tilskudsmuligheder er der (Puljer og ordninger)
  • Hvilke eksterne samarbejdspartnere kunne være relevante (GTS institutter, universiteter mm.)

  Det er gratis at deltage i møderne. Evt. udgifter til eksterne indlægsholdere, betales dog af deltagerne.

  Tilmeld dig netværket for bæredygtig produktion

 • Fødevarer - Culinary Institute by VejleErhverv

  Logo for Culinary Institute

   

  Vejle er en af Danmarks udprægede fødevare kommuner med flere end 7.000 beskæftigede i fødevareerhvervet. For at understøtte branchen, har Vejle Kommune etableret Culinary Institute by VejleErhverv.

  Culinary Institute by VejleErhverv er placeret i Food Innovation House og er en del af Vejle Kommunes store fødevaresatsning, hvor nytænkning af fødevarer og fødevareanvendelse er øverst på dagsordenen. Vejle Erhverv er en del af Vejle Kommune og gør det derfor muligt for os at trække på et større erhvervsnetværk, med mere end 7.000 beskæftigede inden for fødevareerhvervet alene.

  Det kulinariske eventyr startede tilbage i 2018, med visionen om at skabe rum for det sunde og sanselige måltid, som fundament for god livskvalitet. Dette gør vi blandt andet gennem holistisk sensorik, hvor vi sætter alle sanserne i spil gennem eksperimenterende læring.

  Vi har arbejdet med forskellige former for udfordringer og problemstillinger, store som små, med det formål at formidle viden, som har hjulpet fødevarevirksomheder til at genfinde madglæde og skabe forbedring. Dette gør vi ud fra et mantra om at sætte fokus på intelligent mad i forhold til kroppens behov. Igennem tiden har vi været involveret i et hav af sjove og kreative projekter:

  • Hjulpet skoler, kantiner og plejehjem med at nytænke maden.
  • Udviklet fødevareerhvervet i samarbejde med vidensinstitutioner og tværfaglige netværk.
   Støttet lokale producenter, så iværksætteri øges.
  • Afholdt en håndfuld af forskellige events, med mad i centrum.

  Hos Culinary Institute by VejleErhverv arbejder vi ud fra en fødevarestjerne, hvor de fem spidser alle repræsenterer et F. Disse fem F’ere er centrale nøgleord, som hver og én, spiller en central rolle i alle de projekter, som vi arbejder med: Fødevarer, Forretning, Forbedring, Frontløbere, FN’s verdensmål.

  Fødevareaspektet dækker over alle kendte og ikke kendte spiselige elementer. Forretning omhandler alle steder, hvor der sker en handel.

  Forbedring tager ikke afsæt i forandringer, men i nytænkning. Frontløbere er de nytænkere, der starter trends inden for fødevarer, gastronomi og sensorik.

  Vi forsøger hele tiden at huske, både os selv, men også andre på, vigtigheden af at gøre noget, der er større end os selv. Det er derfor utrolig vigtigt for os, at FN's 17 verdensmål altid indgår aktivt, i alle aspekter af vores arbejde.

 • Turisme

  MeetingVejle

  MeetingVejle inspirerer og rådgiver om møde- og kongresoplevelser, og har et tæt samarbejde med byens 10 største hoteller/konferencesteder. Vi understøtter internationale megaevents med min. 200 deltagere. Vi opbygger oplevelsesuniverser gennem side events og med inddragelse af task force grupper, som kombinerer videns- og ressourcepersoner fra Vejle Kommune og det private erhvervsliv. Hvis dit arrangement ikke er en international megaevent, så guider vi dig videre til vores partnere som kan hjælpe dig med dit møde eller din konference.

  I Vejle findes ikke bare professionelle konferencesteder af høj kvalitet med en samlet kapacitet på over 1.300 værelser og venues med plads til op til 1.500 deltagere – her er også masser af muligheder for at bringe kulturen, naturen eller gastronomien i spil under konferencen. Og vi hjælper jer gerne.

  Læs mere om MeetingVejle her.

  VisitVejle

  VisitVejle netværket er med sine 170 deltagere en attraktiv platform for markedsføringen af Vejle-Egnen. Netværket skaber synergi i markedsføringen af oplevelser og samler de gode kræfter i fælles initiativer.

  Som medlem af netværket får din virksomhed adgang til en attraktiv netværkspakke med blandt andet profilering af din virksomhed på visitvejle.dk, visitdenmark.dk, touch-skærme og oplevelses-app, udsendelse af nyhedsbreve og invitation til arrangementer, fordelagtige priser på udvalgt annoncering m.v.

  Læs mere om VisitVejle her.

 • Kreative Erhverv

  Spinderihallerne rummer et kreativt virksomhedsmiljø med ca. 60 start-ups, der skaber et energisk, fagligt og forpligtende fællesskab.

  Som en del af huset får du derudover adgang til vores faciliteter såsom rådgivnings- og udviklingstilbud, café, fællesarealer samt mulighed for at låne eller leje mødelokaler, fotostudie, digitale værksteds- og prototypefaciliteter.

  Virksomhederne i Spinderihallerne har skarpt fokus på blandt andet innovation, teknologi, digital fabrikation, design, forretningsudvikling, kreativitet og kunst. 

  Læs mere om Spinderihallernes virksomhedsfællesskaber

   

Kontakt Vejle Erhverv

Morten Damgaard Erhvervs- og Turismechef
Send e-mail mobil 40 33 00 02
Maibrit Lajgaard Pedersen Erhvervskonsulent Greentech og Grøn omstilling
Send e-mail mobil 92 43 36 86
Per Mandrup Gastronom, Fødevareinnovation, Specialist
Send e-mail mobil 24 91 00 44
Maria Stilund Sommer Erhvervsturismeleder hos MeetingVejle & Projektleder hos VisitVejle Fokusområder: gastro-, kinesisk-, bæredygtig-, kultur- og erhvervsturisme (konferencer og events)
Send e-mail telefon 21 77 84 69
Mette Marie Karlberg Konsulent - kreative startups og kreative erhverv
Send e-mail mobil 40 38 97 80
Sidst opdateret: