Turisme

Har din virksomhed behov for hjælp af MeetingVejle til at sammensætte en møde- eller konferenceoplevelser ud over det sædvanlige? Eller er det relevant for din virksomhed at deltage i ferie turisme netværket VisitVejle?

MeetingVejle
MeetingVejle arbejder med at markedsføre Vejle som konference- og kongresdestination. Vi inspirerer, rådgiver og servicerer mødeplanlæggere, så det bliver nemt at stå i spidsen for professionelle konferencer og kongresser i Vejle.

Vejle har utroligt meget at byde på som kongresby. Byens geografiske placering taler for sig selv, men derudover er den store hotelkapacitet, det pulserende byliv og muligheden for at afholde arrangementer for 1.500 deltagere kun 5 min. fra centrum særdeles afgørende faktorer for, hvorfor man skal vælge Vejle som værtsby.

Samarbejdet består af kommunens største hoteller og venues, og drives af Vejle Kommune, som en del af den strategiske erhvervsindsats.

Læs mere om MeetingVejle her.

VisitVejle
VisitVejle netværket er med sine 150 deltagere en attraktiv platform for markedsføringen af Vejle-Egnen. Netværket skaber synergi i markedsføringen af oplevelser og samler de gode kræfter i fælles initiativer.

Som medlem af netværket får din virksomhed adgang til en attraktiv netværkspakke med blandt andet profilering af din virksomhed på hjemmesider som VisitVejle og VisitDenmark, modtagelse af nyhedsbreve og fordelagtige priser på udvalgt annoncering.

Læs mere om VisitVejle her.

Sidst opdateret: 02. august 2017