Få hjælp til at organisere et studiebesøg i udlandet, eksport fremstød eller adgang til internationale markeder.

Vejle Erhverv er behjælpelige med at forberede dig og din virksomhed på internationalisering. Vi kan hjælpe med at organisere et studiebesøg eller eksport fremstød, og matche dig med en række internationale kontorer og eksportspecialister.

Vejle Erhverv hjælper dig gerne med at skabe kontakt til Erhvervshus Sydjyllands eksportspecialister, Eksportrådet, Innovation Centre Denmark og Det Syddanske EU-kontor. 

 • Erhvervshus Sydjylland

  Erhvervshus Sydjylland vejleder dig om eksportmuligheder og åbner de første døre til nye markeder.

  Vejle Erhverv kan hjælpe dig med at etablere kontakt til Erhvervshus Sydjyllands eksportspecialister.

 • Eksportrådet

  Eksportrådet hjælper danske virksomheder med at eksportere gennem en række gratis services, skræddersyede løsninger og tilskudsprogrammer.

  Læs mere på Eksportrådets hjemmeside.

 • Innovation Centre Denmark

  Vejle Erhverv har et godt samarbejde med innovationscentrene rundt om i verden, og kan hjælpe dig med at etablere kontakten.

  Innovationscentrene hjælper danske virksomheder med adgang til udenlandsk viden, netværk, teknologi, kapital og markeder. Fokusområderne for centrene er grønne teknologier, informations- og kommunikationsteknologi samt sundhed og biotek.

  Læs mere på Innovation Centre Denmarks hjemmeside.

 • Det Syddanske EU-Kontor

  Det Syddanske EU-Kontor hjælper institutioner, offentlige myndigheder og virksomheder med internationalt samarbejde og internationale udviklingsprojekter.

  Det Syddanske EU-Kontor har hovedsæde i Bruxelles og mange års erfaring med at operere på den internationale markedsplads for projektudvikling og samarbejde.

  Vejle Erhverv samarbejder med Det Syddanske EU-Kontor om at hjælpe virksomheder med internationalt samarbejde og udviklingsprojekter.

  Læs mere på Det Syddanske EU-Kontors hjemmeside.

Sidst opdateret: