Har du har brug for kapital til at finansiere din opstart eller vækst?

Det kan være svært for iværksættere og små- og mellemstore virksomheder at få overblik over mulighederne for finansiering. Vejle Erhverv har overblikket og er behjælpelige med at forberede dig og din virksomhed med at finde de rigtige investorer på det rigtige tidspunkt.

Herunder finder du en information om en række offentlige og private aktører. 

 • Connect Denmark

  Connect Denmark er en non-profit forening, der siden år 2000 har været med til at udvikle flere tusinde danske virksomheder.

  Connect Denmark tilbyder ydelser som f.eks. SPRINGBOARD, PITCH-Træning og Pitch Springboard.

  Læs mere på Connect Denmarks hjemmeside.

 • Vækstfonden

  Vækstfonden er statens finansieringsfond. Fonden skal fremme vækst og fornyelse i små og mellemstore virksomheder for på den måde at opnå større samfundsøkonomiske afkast.

  Vækstfonden medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed.

  Læs mere på Vækstfondens hjemmeside.

 • Innovationsfonden

  Fonden driver Danmark fremad ved at skabe gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan sætte fart i udviklingen.  

  Fokus er på at udvikle brugbare og levedygtige løsninger til samfundets konkrete udfordringer og innovationsbehov. Det kan være nye, klimavenlige løsninger, sundere fødevarer, et bedre sundhedsvæsen, renere miljø eller et opstarts-eventyr, der er under opsejling.

  Innovationsfonden er sat i verden for at løfte strategiske forsknings- og innovationsprojekter i hele landet, hvor risikoprofilen er høj. I Innovationsfonden tør vi investere i dit projekt, selvom andre måske endnu ikke kan se mulighederne i det. 

  Læs mere på Innovationsfondens hjemmeside.

 • Erhvervshus Sydjylland

  Erhvervshus Sydjylland tilbyder sparring og individuel kortlægning af virksomheders vækstmuligheder og potentialer.

  Få styr på økonomi og finansiering til at udvikle din virksomhed sammen med Erhvervshus Sydjyllands erfarne specialister i finansiering.

  Læs mere på Erhvervshus Sydjyllands hjemmeside.

 • Hands on Mikrofonden

  Hands on Mikrofonden investerer penge og klogskab i bæredygtige vækstvirksomheder indenfor Green Tech, Food og AI/digitalisering i Danmark.

  Læs mere på Hands on Mikrofondens hjemmeside.

 • Business Angels Syddanmark

  Business Angels Syddanmark er en gruppe private investorer og familiefonde i Syddanmark. Vi investerer risikovillig kapital i virksomheder med potentiale til vækst. Business Angels bidrager også med erfaring og adgang til personligt netværk.

  Læs mere på Business Angels Syddanmarks hjemmeside.

 • Kapitalbørsen

  Kapitalbørsen har siden 2010 løst kapital- og finansieringsopgaver for små og mellemstore virksomheder med primært fokus på fremstillings-/handels- og servicevirksomheder. I perioden 2010-2016 har vi formidlet over kr. 300 mio. til virksomheder.

  Læs mere på Kapitalbørsens hjemmeside.

 • InvestorGate

  InvestorGate er en gratis matchmaking site for virksomheder/iværksættere, der søger investorer og omvendt. 

  Læs mere på InvestorGates hjemmeside.

Sidst opdateret: