Undervisningsforløb

Kineserne kommer til Vejle - er din virksomhed, forretning, hotel m.m. klar til at tage i mod dem?

Kineserne kommer - er din virksomhed klar? 3 kursusdage
Kineserne kommer - er din virksomhed klar? 3 gratis kursusdage i januar og februar.

”Gør dig Kina Klar” undervisningsforløb

Vi vil gerne invitere dig, dine kolleger og medarbejdere til tre spændende mandage med fokus på Kina og kinesiske turister.

VisitVejle har på det seneste iværksat en række turismeinitiativer, strategier og samarbejder, som vil bringe flere kinesiske turister til Vejle, både i løbet af 2018, og med forøget vækst, de næste mange år frem.

De købestærke kinesere udgør en potentiel stærk kundegruppe i Vejle, og vi vil derfor gerne hjælpe virksomheder med, at gøre deres butik, hotel, kulturinstitution, spisested m.m. klar til at modtage disse særlige gæster.

Vi har i samarbejde med Erhvervsakademiet Lillebælts projekt ”Globale Vækst Kompetencer” sikret penge til, at hjælpe med at geare netop din virksomhed til et Kinafokuseret opkvalificeringsforløb.

Din virksomhed bliver din case, hvor du aktivt kan arbejde med opkvalificering af medarbejdere, opdatering af informationsmaterialer, service til kinesere og meget mere – kun fantasien sætter grænser.

Gratis undervisningsforløb

Vi udbyder i januar et GRATIS undervisningsforløb, hvor du vil lære alt om kinesiske turister, deres adfærd, kutymer og traditioner; herunder salg til kinesere – hvad skal man vide?

Lær også hvordan din virksomhed bliver synlig for kinesiske turister på SoMe, og sidst men ikke mindst, hvordan vi kan hjælpe dig med alt dette.

Dagene er bygget op således, at der både er undervisning, workshop og diskussion, og du behøver ikke deltage alle dage, men kan frit vælge, hvilket moduler eller dage du finder relevante.

Alle kan deltage, og du må tilmelde så mange du ønsker – alle er velkommen!

Vi håber på, at se dig, dine kolleger og medarbejdere til tre forrygende dage i det kinesiske tegn.

Undervisningen:

3 mandage i 2018: Den 22. og 29. januar samt 5. februar*

Alle deltagere på Kina-klar forløbet får et diplom, som de kan skilte med i deres virksomhed.

(*Der kan forekomme små ændringer i tidsplanen. Forløbet er desuden betinget af tilstrækkelig antal tilmeldinger).

Sidst opdateret: 15. januar 2018