Har du brug for sparring om digitale teknologier i forhold til din virksomheds egne produkter? Så kan du få personlig sparring i FabLab hver torsdag. Kontakt Lars Eriksen Høeg på LAEHO@vejle.dk og book en tid til rådgivning.

FabAdvice er et gratis tilbud til iværksættere og virksomheder, som ønsker faglig sparring på konkrete idéer, projekter eller produkter.

Det foregår hver torsdag mellem kl. 09.00-12.30, så kig forbi, hvis du har spørgsmål til hvordan du bedst udformer din prototype, vælger materialer, maskiner el. lign.
Der indgår ikke brug af teknologier eller maskiner i forbindelse med sparringen. 

Hvordan får du adgang til at bruge de digitale teknologier og maskiner?
For at få adgang til at bruge de digitale fabrikationsteknologier eller maskiner på egen hånd mellem kl. 09.00-12.30 hver torsdag, skal du:

 • Certificeres i brugen af teknologien: Du kan søge om medfinansiering til din certificering. 
 • Leje teknologierne/maskinerne: Teknologierne bookes og betales i vores online bookingsystem, som du får adgang til når du er certificeret bruger.

 • FabLab kurser: Introduktion og certificering i teknologier

  For at kunne benytte FabLab teknologier på egen hånd, er det nødvendigt at tage et introduktionskursus i teknologien og blive certificeret. Disse kurser forekommer løbende igennem året og de varer som udgangspunkt en halv dag.

  Kurserne koster fra kr. 1.500 – 6.500 afhængigt af teknologien og slås løbende op i erhvervskalenderen.

 • Leje af FabLab teknologier/maskiner

  Certificerede brugere kan booke og betale for brug af maskinerne alle dage undtaget tirsdag - husk også at booke hvis du skal bruge en af maskinerne til din sparring ved FabAdvice.

  Booking af teknologierne koster mellem kr. 100 – 500 i timen, afhængigt af teknologien. 

  Er du allerede certificeret, og dermed oprettet som bruger, kan du booke maskinerne her:
  https://spinderihallerne.halbooking.dk/

Sidst opdateret: