Fab­Ad­vice - Spar­ring til din idé- og pro­to­ty­pe­ud­vik­ling

Har du brug for sparring om digitale teknologier i forhold til din virksomheds egne produkter? Så kan du få personlig sparring i FabLab hver fredag.

Iværksættere og virksomheder har mulighed for at få faglig sparring fra en kyndig FabAcademy uddannet rådgiver, hver fredag mellem kl. 9.00-13.00. Der indgår ikke brug af teknologier eller maskiner i forbindelse med sparringen. 

Hvordan får du adgang til at bruge de digitale teknologier og maskiner?
For at få adgang til at bruge de digitale fabrikationsteknologier eller maskiner på egen hånd mellem kl. 9.00-13.00 hver fredag, skal du:

 • Certificeres i brugen af teknologien: Du kan søge om medfinansiering til din certificering. 
 • Leje teknologierne/maskinerne: Det gør du ved at booke tid og betale online.
 • FabLab kurser: Introduktion og certificering i teknologier

  For at kunne benytte FabLab teknologier på egen hånd, er det nødvendigt at tage et introduktionskursus i teknologien og blive certificeret. Disse kurser forekommer løbende igennem året og de varer som udgangspunkt en halv dag.

  CNC shop-bot kurset løber over 4 halve dage.

  Kurserne koster fra kr. 1.500 – 6.500 afhængigt af teknologien.

 • Få medfinansieret dit kursus/certificering

  Har du startet virksomhed i 2012 eller senere, kan du søge om at få medfinansieret dit kursus/certificering via det regionale EU projekt ”Medstrøm”. 

  Du kan læse om, hvorvidt du kan søge finansiering og hvilke krav du skal opfylde. Blandt andet skal du registrere den tid du bruger i og på FabLab aktiviteter, i et separat tidsskema.

 • Leje af FabLab teknologier/maskiner

  Certificerede brugere, kan booke og betale for brug af maskinerne mellem kl. 9.00-13.00 hver fredag. 

  Booking af teknologierne koster mellem kr. 100 – 500 i timen, afhængigt af teknologien. 

  Ønsker du at booke teknologierne/maskinerne på andre tidspunkter end fredage mellem kl. 9.00-13.00, skal du opfylde følgende krav:

  Du skal enten:

  • Være virksomhed med studio/kontor i en af Vejle Kommunes virksomhedsfællesskaber: Green Tech Centeret, Slagteriet, Fabrikanterne, Kedelbygningen og Spinderihallerne.
  • Have startet virksomhed fra 2012 eller senere OG være partner i det EU finansierede ”Medstrøm” program for iværksættere. Du skal derefter registrere den tid du bruger, i et separat tidsskema.
  • Være frivillig i FabLab
Sidst opdateret: 13. oktober 2017