Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Fab­Ad­vice - Spar­ring til din idé- og pro­to­ty­pe­ud­vik­ling

Har du brug for sparring om digitale teknologier i forhold til din virksomheds egne produkter? Så kan du få personlig sparring i FabLab hver torsdag.

FabAdvice er et gratis tilbud til iværksættere og virksomheder, som ønsker faglig sparring på konkrete idéer, projekter eller produkter.

Det foregår hver torsdag mellem kl. 09.00-12.30, så kig forbi, hvis du har spørgsmål til hvordan du bedst udformer din prototype, vælger materialer, maskiner el. lign.
Der indgår ikke brug af teknologier eller maskiner i forbindelse med sparringen. 

Hvordan får du adgang til at bruge de digitale teknologier og maskiner?
For at få adgang til at bruge de digitale fabrikationsteknologier eller maskiner på egen hånd mellem kl. 09.00-12.30 hver fredag, skal du:

 • Certificeres i brugen af teknologien: Du kan søge om medfinansiering til din certificering. 
 • Leje teknologierne/maskinerne: Teknologierne bookes og betales i vores online bookingsystem, som du får adgang til når du er certificeret bruger.
 • FabLab kurser: Introduktion og certificering i teknologier

  For at kunne benytte FabLab teknologier på egen hånd, er det nødvendigt at tage et introduktionskursus i teknologien og blive certificeret. Disse kurser forekommer løbende igennem året og de varer som udgangspunkt en halv dag.

  CNC shop-bot kurset løber over 4 halve dage.

  Kurserne koster fra kr. 1.500 – 6.500 afhængigt af teknologien og slås løbende op i erhvervskalenderen.

 • Få medfinansieret dit kursus/certificering

  Har du startet virksomhed i 2012 eller senere, kan du søge om at få medfinansieret dit kursus/certificering via det regionale EU projekt ”Medstrøm”. Blandt andet skal du registrere den tid du bruger i og på FabLab aktiviteter, i et separat tidsskema.

  Har du tidligere deltaget på Tankestrøm, Power Up, Strømstyrke eller Højspænding er du allerede partner i projekt Medstrøm og kan tilmelde dig FabLab kurser gratis.

  Vil du vide mere om, hvorvidt du kan søge finansiering og hvilke krav du skal opfylde, så kontakt Tine Corfitz på email: tinco@vejle.dk eller tlf.: 23475042

 • Leje af FabLab teknologier/maskiner

  Certificerede brugere kan booke og betale for brug af maskinerne alle dage undtaget tirsdag - husk også at booke hvis du skal bruge en af maskinerne til din sparring ved FabAdvice.

  Booking af teknologierne koster mellem kr. 100 – 500 i timen, afhængigt af teknologien. 

  Er du allerede certificeret, og dermed oprettet som bruger, kan du booke maskinerne her:
  https://spinderihallerne.halbooking.dk/

Sidst opdateret: 03. juli 2019