Har du som leder, medarbejder eller selvstændig erhvervsdrivende et ønske om at træde ud af hamsterhjulet? At stoppe op for at blive udfordret til at tænke, undres og udforske din og din virksomheds udvikling på en ny måde – så er en filosofisk undren måske en løsning for dig.

Med udgangspunkt i egne praksis-fortællinger om dilemmaer, hændelser og fænomener fra dit arbejdsliv arbejder vi med at trænge igennem mange af de floskler, som generelt findes i tilgangen til at udvikle mennesker og virksomheder. Vi træner med andre ord ”at stå i det åbne” - det vil sige evnen til at kunne navigere i kaos, at turde stille spørgsmål frem for at komme med svar. At have modet til at innovere på de ting som er rigtige, frem for det som er let, og søge efter mening frem for forklaringer i din og din virksomheds udvikling.

Metoderne bygger på et treårigt forskningsprojekt med Aalborg universitet og erfaringer fra forløb med både private og offentlige organisationer samt nystartede og etablerede selvstændige.

Sidst opdateret: