Har du en tech startup? Eller har du behov for hjælp til digitalisering af din virksomhed? Så kan det være hjælp at hente hos Vejle Erhverv.

Sparring og matchmaking til tech startups

Vi tilbyder uvildig, fortrolig og gratis sparring til tech startups. Sparringen tager udgangspunkt i din forretningsidé og dine behov. Det kan f.eks. være sparring i forhold til din forretningsplan, salg og markedsføring eller pitch deck.

Vi matcher gerne din virksomhed til relevante samarbejdspartnere, tilbud og netværk. Vi har bl.a. viden om kompetence- og udviklingsforløb, og finansierings- og tilskudsmuligheder, som kan være relevante i forhold til din virksomhed.

Tech StartUp - et attraktivt iværksættermiljø

Har du ønske om at drive og udvikle din opstartsvirksomhed i professionelle rammer sammen med andre tech startups? Tech StartUp i AI Innovation House er et iværksætterområde, hvor startups, der arbejder med digitale løsninger, kan blive del af et stærkt økosystem. I Tech StartUp er der mulighed for at leje, flexplads, fast skrivebordsplads og mindre kontorer. Læs mere om Tech StartUp her. 

Digitalisering af din virksomhed

Har du behov for hjælp til digitalisering af din virksomhed? Vi tilbyder uvildig sparring, hvor vi med udgangspunkt i din virksomhed drøfter muligheder og hvem der kan hjælpe dig videre.​

Eksempelvis tilbyder Erhvervshus Sydjyllands specialiserede rådgivere gratis og uvildig vejledning om, hvordan du kan styrke din forretning og blive mere digital. Derudover har de målrettede tilskud og kompetenceudvikling til alle trin på din digitaliseringsrejse. Læs mere om Erhvervshus Sydjyllands tilbud her.

Andre tilbud til din virksomhed

  • NewTech Vejle - et eksklusivt netværk for virksomheder, der omfavner fremtidens teknologi

    I netværket NewTech Vejle får virksomheder i Vejle viden om, hvordan de kan bringe teknologiske muligheder i spil i nye produkter, services og forretningsmodeller.

    Nye teknologier opstår hele tiden og oftere end tidligere. Mange virksomheder kan blive bedre til at tage nye teknologier til sig og bruge dem i egen virksomhed. Derfor har Vejle Kommunes Erhvervskontaktudvalg (Vejle Kommune og lokale erhvervsforeninger) etableret netværket NewTech Vejle. Læs mere om NewTech Vejle her.

  • DigitalLead - Danmark’s nationale klynge for digitale teknologier

    DigitalLead fungerer som samlingspunkt for digital innovation. Både for virksomheder, der udvikler digitale løsninger, og for sektorer, der har brug for innovative digitale løsninger. DigitalLead er en platform for innovation og vækst i samspillet mellem erhvervsliv, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, offentlige myndigheder og borgere. Læs mere om DigitalLead her.

    Vejle Kommune har indgået en 2-årig aftale med DigitalLead om særskilte indsatser i forhold til virksomheder i Vejle Kommune. Vil du høre mere om dine muligheder? Send en mail til Senior Innovation Manager Randi Villebro Jørgensen fra DigitalLead her.

Sidst opdateret: