Culinary Institute by Vejle Erhverv har fødevarer øverst på dagsordenen og er sat i verden for at hjælpe såvel food startups som store virksomheder.

Culinary Institute by Vejle Erhverv arbejder med alt fra holistisk sensorik, måltidsudvikling, koncept- og produktudvikling, til planlægning af foodevents og kokkekonkurrencer. Visionen er at skabe rum for det sunde og sanselige måltid, som fundament for god livskvalitet.

Sparring og matchmaking

Har du en food startup og mangler du hjælp til at etablere de rette kontakter og udvikle din virksomhed til næste niveau? Culinary Institute by VejleErhverv står klar med rådgivning og sparring til fødevareiværksættere. Med et større netværk kan vi hjælpe jeres virksomhed med alt fra matchmaking, produktudvikling, produktbilleder til konceptudvikling. Læs mere om hvad Culinary Institute tilbyder og hvordan de kan hjælpe dig på din iværksætterrejse her.

Inspiration og nye færdigheder

Culinary Institute by Vejle Erhverv tilbyder en række workshops og kurser med fokus på alt fra smag, klima og anvendelse af lokale råvarer, hvor du lærer nye færdigheder. Vi sammensætter gerne det rette program for jer ud fra jeres ønsker og behov. Læs mere om Culinary Institutes kurser og workshops her.

Culinary Institute by Vejle Erhverv
Sidst opdateret: