Er du klar til at tage det næste skridt på din iværksætterrejse? Få tilskud til kompetenceudvikling på NextStep med Iværksætterdanmark.

Opkvalificer dig på et NextStep-forløb med gratis sparring og tilskud til privat rådgivning. Udgangspunktet er dig og dit individuelle behov for kompetenceudvikling:

1:1 sparring fra en vækstguide

Du får tildelt en forretningsudvikler som sparringspartner i hele processen. Vækstguiden bidrager bl.a. til udarbejdelse af en operationel handlingsplan, som stiller skarpt på din forretning og dit behov for kompetenceudvikling.

Tilskud til kompetenceudvikling

Få tilskud på 75% af udgifterne til kompetenceudvikling, dog maksimalt kr. 27.000 ekskl. moms. Du kan søge tilskud til de udfordringer du bokser med, f.eks. inden for digital markedsføring eller grøn omstilling.

Er du klar til næste skridt?

Der er enkelte formelle krav for deltagelse i NextStep. Opfylder din virksomhed kravene, kan du nemt og hurtigt ansøge om et NextStep-forløb.

NextStep er for dig, der allerede driver en nyopstartet virksomhed. Du er klar til at stille skarpt på dine udfordringer og villig til at investere tid i kompetenceudvikling for at nå dine mål. Du har måske allerede kunder og omsætning, måske har du fået den første investering eller måske kan du på en anden måde fremvise ’proof of concept’.

Formelle krav:

  • Dansk CVR-nummer (stiftet efter d. 30/8/2016)
  • Vækstambitioner på mindst kr. 500.000 i omsætning inden for max. 2 år
  • Have interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale

Læs mere om NextStep med Iværksætterdanmark her.

Next Step
Sidst opdateret: