Overvejer du et kunstnerisk eller kreativt arbejdsliv? Eller har du måske allerede etableret CVR-nummer med en virksomhed inden for et af de kreative erhverv? Så kan der være hjælp at hente hos StartUp Vejle i Spinderihallerne.

Sparring

Vi tilbyder uvildig, fortrolig og gratis sparring til dig, der gerne vil have eller måske allerede har startet et selvstændigt arbejdsliv inden for det kreative felt. Sparringen tager udgangspunkt i dit arbejdsliv og dine drømme og hjælper dig til at definere dine næste kloge skridt. Nogle gange kan et skridt være at kontakte en ny kunde/samarbejdspartner eller lave en klogere prissætning og andre gange kan det være at skabe et bedre overblik over dine arbejdsopgaver og give din selvtillid en pep-talk.


Talks og workshops i Spinderihallerne

Spinderihallerne sætter fokus på emner, der er relevante for udviklingen af din kunstneriske og kreative virksomhed. Workshops og talks er gratis at deltage i, der er dog et begrænset antal pladser. Se alle arrangementer her

 

Virksomhedsfællesskab i Spinderihallerne

Spinderihallerne ligger i hjertet af Vejle. Her finder du både museum, café, FabLab og et virksomhedsmiljø for kunstnere og kreative iværksættere.

Virksomhederne i Spinderihallerne arbejder inden for design, innovation, teknologi, digital fabrikation, forretningsudvikling, kreativitet og kunst. Denne sammensætning af virksomheder er vigtig for synergien i huset, og giver dig som lejer gode muligheder for samarbejde med andre kreative og innovative iværksættere i Vejle. Læs mere her

 

Virksomhedsfællesskab i Fabrikanterne

Fabrikanterne er et udviklings- og innovationsmiljø for detail-iværksættere. Et værkstedsfællesskab af lokale designhåndværkere og 'makere', som laver produkter indenfor bolig, livsstil og design, der sælges i en fælles butik.

Fabrikanterne ligger centralt i Vejles Midtpunktet og tilbyder nystartede designere en base i et unikt åbent værksted, hvor forretningsudvikling gennem netværk, samarbejde, vidensdeling og brug af hinandens kompetencer er i højsædet. Læs mere her

 

Andre tilbud

 • Forza Vejles Mentorkorps

  Frivilligt mentorkorps i Vejle, der tilbyder umiddelbar sparring et mentorpitch, hvor tre mentorer lytter til dine spørgsmål, og I sammen drøfter dine kloge næste skridt.

 • START SELV Pixibog

  START SELV er en pixibog for dig, der ønsker at skabe et selvstændigt arbejdsliv. Den handler ikke om forretningsplaner eller business angels, den er derimod til dig, der ønsker at gå i gang nu. Prøve dig frem. Gå med det, du kan og allerede har.

 • Danish Creative Industries

   

  Platform, der forener kreative og investorer gennem events for at accelerere, koordinere og understøtte udviklingen i hele økosystemet omkring de danske kreative industrier.

 • Creative Business Cup

  Årlig global konkurrence med deltagere fra mere end 80 lande. Konkurrencen er for kreative og innovative startups og er formet af et fælles mål om at forbinde og styrke de kulturelle og kreative industrier verden over.

 • Lifestyle and design cluster

  Et innovationsnetværk, der arbejder for at fremme innovation og bæredygtig vækst, primært i små og mellemstore interiør- og tøjvirksomheder samt i de kreative industrier.

 • Digital Lead

  Danmarks nationale klynge for digitale teknologier og samlingspunkt for digital innovation.

Sidst opdateret: